Wishlist // Ebay

by - 4/10/2015

Hellóka!
Az utóbbi időben elkezdtem lista és árkategória szerint rendezgetni az olyan kis kívánságaimat, amiket a jövőben szülinapomra, vagy karácsonyra, (esetleg csak úgy spontán) meg szeretnék kapni. Ezek nem feltétlenül olyan lét fontosságú dolgok, nem élet célom mindegyiknek a megszerzése, de van amelyikre már régóta vágyom. 
Ezek közül kiválasztottam az ebay-es dolgokat.
A legolcsóbb termékkel kezdem, ez egy virágos haj pánt. A fehér baba rózsaszín és a  világoskék között vacillálok, nem tudom eldönteni pontosan milyet szeretnék.
Nektek melyik tetszik a legjobban?

227 Ft (ingyenes kiszállítás) - Flower headband,


A második kis kívánságom, egy nagyon aranyos My Bottle feliratú üveg volt, ami a tavalyi évben nagyon nagy sikert aratott, rengeteg embernél láttam ilyet, és a bloggerinák körében is népszerű volt.
Tavaly amikor az egyik barátnőm szintén vett egy ilyet, elgondolkodtam, hogy én is beszerzem.
ez az üveg olyasmi mint egy shaker, tele lehet pakolni gyümölccsel, és gyümölcslével :) 

 650 Ft (ingyenes kiszállítás) - My bottle

A harmadik, egy különleges fésű, amellyel már jó ideje szemezgetek.
A neve tangle teezer. Különleges tulajdonsága, hogy ez egy speciális fésű, amellyel bármilyen gubancos hajat ki lehet fésülni. Nekem sajnos nagyon vékony szálú hajam van, így nagyon könnyen gubancolódik. Próbáltam már mindent, de erre az esetre egy megoldás van: összefogni. Nem szeretem copfba fogni a hajam, maximum csak akkor ha az már tényleg szükséges, vagy is nagyon zsíros.
Ennek a fésűnek az eredeti oldalon igen borsos ára van. Különböző színekben kapható, nekem a Shaun bárányos tetszett a legjobban, de minél szebb mintájú, annál drágább. Maradjunk csak az olcsónál. :)

Most azonban tovább nézelődtem, és vaterán találtam még egy olcsóbbat is. (sajnos ide nem tudok képet mellékelni, de nagyon érdemes megnézni! ) :)

A negyedik dolog egy kicsit merészebb, a neve ugyanis haj kréta.
Elsősorban nyáron szeretnék egy kicsit vidámabb színt szerezni a szőkés vöröses barnás hajamba, viszont hiába széles az itthoni kínálat, az ára nagyon nagyon magas. Ami viszont mindenképpen pozitív, hogy nagyon jó minőségű haj krétákat lehet kapni itthon.
Na de hol keressek minőségi, és alacsony árú színes haj krétát?
A megoldás ebay. Széles választékból választhatunk, elenyésző áron.

Ebayen keressétek meg a megfelelőt számotokra, csak ajánlani tudom. (Hair chalk)

 Az utolsó, nem régen talált kis kívánságom egy speciális szivacs volt.
A pontos neve "konjack szivacs".
Valójában ez egy olyan kozmetikai eszköz, amely 100% természetes anyagból készült. (Meg nem mondom mi az pontosan, de teljesen jótékony hatású).
Minden különböző színű szivacsban más különleges anyag található.
Itthon nem láttam sehol, ebayen viszont elenyésző áron, és jó minőségben beszerezhető. Eredetileg kínából származik, ott a legnépszerűbb.

336 Ft (ingyenes kiszállítás) - Konjack sponge

Ti szoktatok Ebayen vásárolni?
Talán összeállítottatok már egy listát?

UI: Apropó, láttátok, hogy megváltozott a blog külseje? Remélem mindenkinek annyira tetszik mint nekünk! :)

Puszi ♥
LauraYou May Also Like

0 megjegyzés

[