Személyes // 10 Sorozat, Amiket Vétek Kihagyni

by - 8/17/2015

Sziasztok!

Ma egy különleges bejegyzéssel készültem, amelyben az általam felállított TOP 10 sorozatot láthatjátok. A sorozatok nagyon hasznosak, hiszen tanulhat belőlük az ember (például, ha idegen nyelven nézzük), szórakozásnak és kikapcsolódásnak is tökéletesen megfelel.
Vágjunk bele! 

1. Így Jártam Anyátokkal - How I Met Your Mother

Dobogóm első fokára a szerintem legjobb, legviccesebb, legcsodálatosabb sorozat került fel. 
Egyedi karakterek, tökéletes rendezés, óriási poénok, hihetetlen alakítások.
Barney Stinson nevét azok az emberek is ismerik akik nem nézték a sorozatot. 
Ez a sorozat Ferge - most figyelj - teges lesz! :D


2. Agymenők - The Big Bang Theory

Egy nagyon furcsa, szórakoztató sorozat, tele-tele poénnal. Két fizikus, Leonard és Sheldon, éli a kis nyugodt saját "kocka" életét. Majd beköltözik a szomszédba egy szőke bombázó, és a dolgok teljesen a fejük tetejére állnak. 
Azért csúszott a második helyre, mert rengeteg alap művet, filmet ismerni kell hozzá. Picit a tudománnyal is foglalkozó sorozat, de nem kell megijedni, a rengeteg poén korrigál ezért. 
Nagyon szeretem benne a magyar szinkront és a különleges szakkifejezéseket. Ez az a sorozat, amiből tanulni is lehet. ;) 
/ Én jelen pillanatban a 7. évadnál tartok :) /


3, Csinos kis hazudozók - Pretty Little Liars

A legjobb csajos, nyári történet. Egyenesen imádom. Nagyban különbözik a fent említett sorozatoktól, hiszen itt nem a szórakoztatás a fő cél, hanem az izgalom és a dráma.
Első látásra tipikusnak tűnő tini sorozat. Majd az ember lánya belecsöppen az ármánykodásba, a rejtélyek és titkok világába. Ajánlom mindenkinek, aki egy hosszú, rejtélyes történetet szeretne nézni. 


4. Született Feleségek -  Desperate Housewives

Kicsit komolyabb történet, amely tökéletesen megmutatja a mindennapi feleségek, családanyák problémáját. Mindenki tud azonosulni egy szereplővel. 
Persze azért izgalomból itt sincs hiány. 
/ kedvenc modellem, Eva Longoria is ebben játszik /5. Dr. Csont- Bones

Egy picit morbid, de határozottan izgalmas sorozat. Megvillantja a néző előtt a nyomozások, antropológiai kutatások nehézségeit, emellett csodálatos szerelmi szálakkal van fűszerezve6. Szex és New York - Sex and the city

Az a sorozat, amit minden nőnek meg kell néznie egyszer. Nem tudom tovább fokozni, hihetetlenül jó. Sajnos nem láttam minden  részét, most fogok bele kezdeni az elejétől. Ezért került csak a hatodik helyre. :) 
8. Modern Család - Modern Family

Egy picit hasonlít a Született Feleségekre, de ettől eltekintve nagyon jó sorozat. Van pár, kicsit untató része, amelyeket nem szívesen néztem, de alapvetően nagyon jó alakításokkal és színészekkel van vegyítve.9. Reklámőrültek - Mad Men

A hatvanas évek Amerikáját bemutató sorozat. Nagyon jól bemutatja egy reklámcég mindennapi nehézségeit és a főnök, beosztott alárendeltségi viszonyát.10. A pletykafészkek - Gossip Girl

Igen, igen meg lehet kövezni. Tizedik hely. Be kell valljam, én annyira nem szeretem, de kétség kívül jó sorozat. Egyfajta álom világba rángatja az embert. 
Még nem néztem végig, az elején tartok, de nem a kedvenc sorozatom.


Ez lett volna az én TOP 10 -es listám, remélem tetszett. 
Várom a véleményeiteket kommentben!

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[