Wishlist // Magyar tervezők, magyar divat! #1 Kiegészítők

by - 2/09/2016


Kicsiny országunk igen kiemelkedő divattervezőkkel van tele, habár sokan ezzel nincsenek tisztában. Ha világviszonylatban nem is (még!), hazánkon belül igenis nagy szerepet tölt be a magyar divat.
A mai bejegyzésem célja, hogy bemutassam Nektek a legnagyobb ikonokat, a magyar divat ízét vérét, szemléltessem Nektek, hogy igenis megéri magyar terméket vásárolni, hiszen legalább annyira minőségiek, mint a designer darabok. Elérhető árak, szebbnél szebb és kreatívabbnál kreatívabb ötletek és alkotások. Mindezek mögött egy-egy ember áll, akit igazán tisztelnünk kell, hiszen csodálatos dolgot hozott létre itthoni viszonylatokban. Reméljük minden egyes felsoroltnak sikerül még népszerűbbé tenni az üzletét, remélem egyszer a világ minden pontján megismerik, a magyar divat márpedig létezik! 
Nézzétek meg, melyek az én kedvenc magyar kiegészítő márkáim. 
Ékszer kategóriában elsősorban a ZenZero-ra teszem le a voksomat. Kihangsúlyozom, hogy nem fontossági, személyes ranglista alapján teszem be ide a márkákat. A sorrend teljesen random, hiszen személyfüggő, hogy ki mit tart önmagának a legszebbre. 
Visszatérve tehát a ZenZero-ra, rengeteget figyelem a webshopjukat, minden újdonságot teljes ámulattal figyelek, hiszen az ásványok sosem mennek ki a divatból, pláne ha azt ilyen formátumban vehetjük a kezünkbe. 
Az árak tökéletesek, teljesen reálisak, a minőség nagyon magas, remek akciók és igazán web illetve bloggerbarát oldal. Rengeteg csodálatos dologhoz jutottam általuk, ha egyedi ásvány ékszereket kerestek, mindenképpen ide érdemes először benézni. 
Egy egészen furcsa, kreatív és egyedi ékszertervezővel és munkáival ismerkedhetünk meg. A durva köves ékszerek, az egészen különleges kialakítású táskák egy igazán érdekes személyiséget tükröznek. Nekem nagyon bejönnek!

Alma-Abonyi-Anorthic-Glam-vall_web.jpg

alma-abonyi-phoenix-rgb-feliratozott-logozott_salama_alto.jpg


Nem is olyan rég fedeztem fel ezt  a csodálatos magyar márkát, szégyellem is magam miatta, hiszen nagyon nagy hibát vétettem. Ezek a zseniális, egytől egyig minimalista és designer darabok már önmagukban is öltöztetnek. A közeljövében mindenképpen szeretnék beszerezni magamnak egy ginko fülbevalót, valamint azok a csavart statement nyakláncok is izgatják a fantáziámat. Aki egy végtelenül egyedi még is határozottságot, minimalizmust sugárzó ékszert keres, tiszta szívből ajánlom a Bori Bianka-t.Szintén kiegészítőhöz sorolnám még a táskákat is, itt is nagy, és rendkívül minőségi kínálattal rendelkezik Magyarország. Az alábbi kettő az én hatalmas kedvencem:
Az összes magyar kiegészítő tervező közül Zoe Phobic a legnagyobb kedvencem. Azok a holografikus táskák! Láttátok már a pink szőrméset? Mind-mind annyira illene a stílusomhoz, hogy nem is tudnék választani. Tudtam, hogy ez vagyok én, tökéletesen beleillene a ruhatáramba. Végtelenül praktikus táskákat is gyárt, például a túra hátizsák jellegű táskái akár még iskolába is tökéletesek. Rajongok a Zoe Phobic munkásságáért, végtelenül stílusosnak és kreatívnak tartom ezt a márkát. Jajj, és ár/érték arányban is nagyon kedvező, így aki egy igazi vérbeli magyar designer táskát szeretne, erre kutakodjon először.

Image of White-Hologram Backpack

Image of HANNäS CLUTCH
Image of Black Hologram Backpack


P E T R I T Y 

Hihetetlenül szépek ezek a táskák! Konkrétan el sem hiszem, milyen ügyesen variálja a tervező a mintákat, a steppelt bőr hatása is csodálatos. Egy P E T R I T Y clutch a legnagyobb álmaim között van. 


product main image

product main imageNem lett egy igazán hosszú bejegyzés (sajnos nem nagyon tudok gépelni, két ujjam is zúzódott) , de amint látjátok több részesre tervezem. Reméljük a következő fejezet már hosszabbra sikerül.

Ne feledjétek, a magyar divat is csodálatos, ha pedig még inspirációra vagy nagyobb körű betekintésre vágytok, látogassatok el Mimi blogjára, a Life of PeaM-re is. 


Laura


You May Also Like

0 megjegyzés