Haul // Téli haul + kedvencek

by - 3/07/2016Amint azt már leírtam az Őszi Haul bejegyzésben, évszakonként rakok össze egy nagy haul bejegyzést. Így lényegesen kevesebb munkám van vele, (hiszen nem is vásárolok minden hónapban annyit), valamint ti is egy egész hosszú bejegyzést olvashattok.
2015 telére is sor került, az összefoglaló bejegyzés  az elmúlt napok folyamán kikerült, ha egy kicsit a személyesebb vonal felé érdeklődnétek, azt ajánlani tudom Nektek.
Lássuk is, mit vettem a tél folyamán (jelentős többségben az új évben, a karácsonyi ajándékok nincsenek benne).

A karácsonyi ajándékom volt egy Millie Marotte felnőtt színező. Ehhez kétségtelen, hogy színesek is kellenek. A kedvenc színes ceruzáim ezek a Diamartos darabok. Csodálatosan lehet velük dolgozni, szépen színeznek, vékonyak, jól kézre állnak.Képzeljétek! Egy kedves barátomtól kaptam egy csodálatos szivárvány színű csillogó szemű unikornis plüsst. Annyira aranyos azokkal a bazinagy szemekkel! 


Szintén nálam landolt egy hazai zongoraművész - Balog József - CD-je is, amelyen az ő előadásában hallhatunk Chopin zongora darabokat. Hogy ne csak ilyen "apróságokat" említsek, belemennék a termékek világába is.

Először is muszáj megemlítenem azt a sampont, amiről mostanában mindenkinek ódákat zengek. Nem fűztem hozzá sok reményt, hiszen elég nagy a hype körülötte, nem voltam biztos benne, hogy a jól bevált Syoss samponomat képes lesz letarolni a trónról. Képes volt.
Tökéletes sampon! Tisztít, az illata pont olyan, mint amit a fodrász szalonokban szoktam érezni. Gyümölcsös, de kellemes. Nem zsírosodik jobban a hajam és fényesebb is lett tőle. Nem mondok többet, hiszen tesztet szeretnék írni róla. Hupsz, tehát akkor nevén nevezem a terméket: L'oreal Paris Nutri Gloss Luminizer samponjáról van szó.Szintén egy fürdőszobai termék amibe igazán szerelmes lettem. Jajj, de még mennyire! A Dove krémtusfürdői közül a kókusz - jázmin illatkombót találtam a legtökéletesebbnek. A téli szárazságnál a hidratálás volt a fő szempontom, ezt pedig tökéletesen tudta teljesíteni ez a kis termék. Szintén teszt készül belőle.Sminkek terén egy gyönyörű régen áhított Essence rúzst szereztem be. Árnyalat szerint a 07 Natural Beauty nevet viselő mályva rúzst hoztam haza. Tartósságára lehet egy pici panaszom, ezt az egy negatívumot fedeztem fel benne. Azonban színre, hidratálásra, textúrára és fényre kitűnő. Nagy a szerelem, bár kicsit tartósabb lenne! :)Kiegészítők, ékszerek terén egy csodálatos telefon tokot is beszereztem, mégpedig egy kicsit vintage rózsás mintásat. Szilikon tok, Ázsia centerben valamint Ebay-en és Aliexpressen is megtaláljátok.Örök nagy kedvencem a ZenZero is ismét csodát alkotott, garantált kedvenc! A napkő medáljuk mindent vitt, ennyi csodálatos dicséretet még egy ékszeremre sem kaptam. Valóban káprázatos, csillog és sötétkék, tehát szinte mindenhez tudom hordani. Nagyon erősen elgondolkodtam a fluorit, valamint a howlit medálon is.


Egy sállal is gazdagodtam, ami a Burberry egy repije. Igazából azért vettem meg, mert a "kemény" téli napokon szerettem volna egy nagyon hosszú, puha és kuckózós sálat. Ez nagyon jó árban volt, csodálatosan melegít, még ponchonak is használható.


 Az Ebay rendelésem közül megérkezett ez a gyűrűszett (aminek a legkisebb ujjperc gyűrűjét jelenleg nem találom, de lakáson belül tűnt el, tehát biztosan meg lesz. Ezért a képen csak a két darab látható. ), a gyűrűk csodálatosak, hiszen nem bántották a minimális fém allergiámat, valamint nem kezdtek el zöldülni sem. Tervben van egy matt fekete szett rendelése is. Teljesen letisztultak, imádom őket! Köszönöm Bazsi!

Ezeket vásároltam én télen. Ti mit vettetek a hideg hónapokban? 


Laura

You May Also Like

0 megjegyzés