Haul // Glamour napi szerzemények

by - 4/11/2016


Idén is ellátogattam a Glamour napokra, habár nem a központba (idén ennek a Campona adott otthont) számomra az túl messze volt. A WestEndben vásároltam, azonban azt kell, hogy mondjam néhány esetben kissé csalódott vagyok. Sok olyan termék volt kifosztva - gondolok itt főként a DM és Rossman kínálatára - amit nagyon szerettem volna beszerezni. Ennek ellenére jöttek spontán ötletek és sikerült rengeteg csodás cuccot beszereznem. 
Ha kíváncsiak vagytok mik ezek, tartsatok velem! 

Két felé szedtem ezt a bejegyzést, most elsőként a termékeket, lentebb a ruhákat mutatom meg. 


A Fa kuponjával vettem egy nagyon régóta kiszemelt teljesen natúr illatú dezodort. A tornazsákomban kap majd helyet.


Régi jó barátom a Gliss Kur hajápoló spray termékcsaládja. Rengeteget kipróbáltam közülük, a kedvencem ez a fekete-arany darab erősen roncsolt, száraz hajra. 


Sminktermékek közül úgy éreztem, igazán megérdemlek már egy normális szempillaspirált, hiszen az előző AVON colortrend darab már nagyon öreg és nem is tesz semmi különöset. Kezdő kis spirálnak tudom ajánlani, de ilyen kuponos féláras napon egy L'Oreal spirál igen jó árban van. 
Nagy bizalmat szavazok a L'Oreal-nak spirálok terén, eddig minden ismerősöm pozitívan nyilatkozott róla. Én magam csak a Manga változatot próbáltam, egy rossz szavam sem lehet rá. 
Most megtaláltam a legcsodásabb spirált, igazi elegáns névvel: L'Oreal Volume Million Lashes So Coture. Hamarosan teszt következik belőle, de annyi előre elárulok: Mesés! Közben megebédeltem a KFC-ben, majd összeállítottam a legvadabb Jono Yogo-t amit eddig valaha képzeltem. :) Mindenből volt benne egy kicsi. 

Hatalmas kávérajongóként a Starbucksot sem hagyhattam ki, ahol egy kis karamellás Macchiatot ittam. Mondanom sem kell, imádtam! 


Szintén sminktermékként szükségem volt egy normális púderre is, ezt pedig a Maybelline tudta teljesíteni számomra. Igazából ez egy nagyon spontán választás volt, majd meglátom hogyan szuperál. Nekem a 020 Nude Beige árnyalatban van meg. A Kik kuponjával beszereztem ezt a két gyönyörű befőttesüveget. Tökéletesek lesznek nyáron egy kis smoothie vagy hűsítő detox víz elkészítésére. Annyira aranyos volt, hogy az egyik barátnőm kapja a másikat. 


Két olyan termék is került a kosaramba, amelyeket nem lehetett kuponnal megvásárolni. Ennek ellenére hazajöttek velem, hiszen már mindkettő egy régóta várt termék volt. Az egyik a Diamond Nails gél lakkjai közül az RR05-ös számot viselő farmerkék lakk, a másik pedig a Yankee Candle vaníliás gyertyája. 
Ruhadarabok terén a New Yorkert részesítettem előnyben, azonban nem találtam most semmi különlegeset. Nem úgy a cipőinél, mégpedig ezt a gyönyörű menta színű slippert hoztam haza. Árban már eredetileg is nagyon olcsó volt (1800 Ft. ) a 20%-os kuponnal pedig még barátibb áron kaphattam meg ezt a gyönyörű cipellőt. 


A H&M kínálatát sem hagyhattam szó nélkül, itt többek között egy gyönyörű ujjatlan krém - fekete színű selyem blúz került a kezembe. Csodálatosan szép, nagyon jó anyaga van, kicsit elegáns. 
Ami szintén csodás volt itt, az ez a bordó overal, valamint színben vele megegyező spagetti pántos felső. 

Az Auchan kínálatából egy csodás szürke felső csipke vállal és ujjakkal tetszett meg, Furcsálltam kicsit, hogy ide is volt kupon, de természetesen ez nem baj, kihasználtam amit csak lehetett. 


Ezeket vásároltam én a Glamour napokon. Kicsit csalódott is vagyok, hiszen nem sikerült utánpótlást szerezni a Garnier micellás vizemből, valamint szájravaló termékek sem kerültek hozzám. 
Ennek ellenére csodásan telt ez a szombati nap, remélem Nektek is sikerült a legtöbb mindent megszerezni. 
Itt a bejegyzés végén köszönöm Balázsnak a kameráját, (jelenleg minden elektronikai cucc haldoklik a házban) szerintem mindketten jól jártunk vele. ;) 

Miket vásároltatok? Melyik plázában jártatok? 


Laura
You May Also Like

0 megjegyzés