Whislist // Glamour napok - Április 7-9.

by - 4/08/2016

Már nehezemre esik a rengeteg kupon közül válogatni, (bőség zavara) nem csak Nektek lehet jó ez a bejegyzés, számomra is megváltás végre összegezni milyen kuponok vannak és mit szeretnék beváltani rajtuk. A termékekkel a füzetbeli kuponok sorrendjében fogok haladni, tehát össze vissza, nem lesznek kategorizálva. A bejegyzésben csak az általam kiválasztott kuponok és termékek szerepelnek. 


Fontos tudnivalók az esemény kapcsán: A központ idén a Campona lesz, valamint számíthatunk egy ráadás (!!) napra az Arena plázában április 10-én. 


Nem húzom tovább, hosszú lesz, kezdjük hát:

Ígéretesek a Dove új termékei, a sampont pedig mindenképpen szeretném kipróbálni. Eredeti áron sem rossz, sőt! Így 25% kedvezménnyel pedig egyenesen szuper lehet. A szérumra külön 50% van, szintén a DM-be. Szerintem érdemes megnézni!

 Dove Advanced - 25% DM (Szérum 50%)A Gliss kur termékekre is 50% jár, a kedvenc fújós balzsamom pedig mindenképpen pótlásért könyörög már. :) 

Gliss Kur termékek - 50% DM 

Hihetetlenül kíváncsi vagyok a Swarzkopf got2b termékcsaládjára is, így ez a 25% egy kis kísérletezgetésnek nem rossz. Tanácsokat, észrevételeket szívesen fogadok. :)

got2b - 25%


Dekorkozmetikumok terén L'Oreal Paris, Max Factor és Maybelline kuponok is vannak, mind a DM drogériákba. Innen nincsenek konkrét ötleteim, majd sodródom  az árral. 
Na jó, talán a Maybelline ajakceruzák, egy L'Oreal spirál és a S-he szemöldökkészlet azok, amikre leginkább fáj a fogam. 

L'Oreal Paris - 50% DM 
Max Factor - 50% DM
Maybelline 50% DM - 40% Rossman - 30% Müller

forrás: Krémmánia


Nivea tonikot szeretnék venni, mivel próbálgattam már és egészen jól bevált. 50% - kal olcsóbb a DM drogériákban. 


Nivea arctisztítók - 50% DM
A Rexona Maximum Protection dezodort használom, meglepően jó, azonban az ára kissé borsos így az utánpótláshoz elengedhetetlen lesz a 25%-os kedvezmény. 

Rexona - 25% DM 


A C&A-ba is lesz egy utam, mindig kihasználom az ide szóló kuponokat. Remélem találok magamnak valami igazán jó cuccot. :) 

C&A ruházat - 20% 

H&M ruházati kupon is van, szintén egy jó kis lehetőség. Kíváncsi vagyok mit tartogathat számomra. 

H&M ruházat - 20%New Yorker - 20%az egyik kedvenc üzletem a New Yorker. Az Indie girl outfit kulcsfontosságú kardigánját is ott vásároltam. :) 


Tally Weijl kupont is találhattok ebben a füzetben, szerintem ide is megéri benézni.

Tally Weijl - 20%

Ruhavásárlás után általában beugrunk az Auchanbe is, itt pedig a Takko az egyik kedvenc helyem. Ide is kaptunk egy 20%- os kupont :) 
Takko - 20%

Kifogyóban van már a Garnier micellás vizem, így ez biztosan hazajön velem a glamour napok alkalmával. Talán elgondolkodom a kétfázisú testvérén is.

Garnier micellás vizek - 40% RossmanNagyon kedvelem a natúr kozmetikumokat, és igazán rám férne már egy kézkrém is. Erre jó hely lesz az Yves Rocher, illetve a The Body Shop.

Yves Rocher - 40%
The Body Shop - 20%


Ki ne szeretné a mesés joghurt fagylaltot? Igen - igen, a Jono Yogora gondoltam. Most 20% kedvezménnyel vehettek belőle. Aki még nem kóstolta, kötelezővé teszem, megtaláljátok a WestEnd-ben, az Árkádban, a Mammutban és az Allee-ban. 


A jól megérdemelt desszertet valójában csak úgy lehet jól megérdemelni, ha az ember valami laktatót is eszik mellé. Ehhez járult hozzá a KFC.

KFC - 20% 


Imádom a kávét, így a Starbucks kuponnak rettenetesen örülök! :) 

Starbucks - 25%Igazából ennyi is lenne ez a bejegyzés, ezek az én kuponos álmaim, valószínű hazajövő termékeim. 
Írjátok meg ti fogtok-e vásárolni a glamour napok alatt. 

Puszi,
Laura 

You May Also Like

0 megjegyzés

[