❤ Boldog szülinapot Couture! ❤ - Kulisszatitkok

by - 7/17/2016A tavalyi évben egy születésnapi Haul bejegyzést hoztam, azonban ez idén már nem működött volna. Mindenképpen próbáltam valami egyedit készíteni, és hát mi is lenne jobb program mint bevonni titeket is egy kicsit?

Kulisszatitkok a bejegyzés címe, ez pedig szó szerint azt jelenti, hogy megmutatom Nektek mi is lapul ebben a kis varázsdobozban. Hogyan és hol írok én?  Milyen nálunk egy fotózás? Kik azok pontosan akik részt vesznek ebben az egészben, valamint azt, hogy ténylegesen ez az egész hogy működik.

Kezdve az első dologgal, szerintem az olvasók 90%-a nem látott még blogger felületet belülről. Igen, most megmutatom Nektek, hogyan is néz ki a blogspot. Természetesen megpróbálom kisatírozni a leendő bejegyzéseket, hiszen hogyan is kattintanátok rá ha már láttátok mi lesz az? Nem-nem, itt nem lesz spoiler... Bocsi.

Így néz ki a blogger kezelőfelülete, így írom ezt a posztot :
Amint láthatjátok, maga a blogger egy igen letisztult és könnyen használható portál, (ennek nagyon örülök), azonban sok-sok meglepetést is tartogat.
Egy blogposzt megírása átlagosan 1-2 de akár több órán át folyik. Könnyű ha csak írnom kell, esetleg termékeket befotózni, hiszen azok megvannak egy fél órán belül. Azonban egy termék tesztelése minimum egy hétig tart (legalábbis nálam) annak érdekében, hogy utána rendes véleményt adhassak róla. Egy outfit tart a legtovább, hiszen minimum egy óra maga a fotózás (ha nem röhögjük el a felét :) ) és utána még mindig kell legalább egy óra a képek kiválogatásához és egy minimális utómunkához.

Na de hogyan is zajlik pontosan egy fotózás? Íme pár werk kép amin láthatjátok, hogyan is szoktunk mi fotózni. Azaz Geri engem :D Egyébként a későbbiekben egy outfitet is láthattok, (ez tényleg egy igazi fotózás közben készült, szóval még a héten megmutatom ezt az outfitet, annyit elárulok róla, hogy egy képet már a Facebook oldalon láthattatok belőle. Igen különleges lesz ).

A képeket általában két programmal szoktam szerkeszteni, az Ipiccy van segítségemre a nagyobb hibák eltüntetésére (na nem az agyonphotoshopolásra gondolok), a másik pedig A picmonkey ami pedig a kezdőképek elkészítésében segít.

A blogposztokat pedig általában a ágyamon és az asztalomon írom a pink pokrócommal. :)
Remélem érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést, szerintem egész különlegesre sikeredett. Megmutattam pár szeletet a szobámból, a fotózásokból is. Igyekszem minden nap feltenni a szülinapi bejegyzéseket, azonban nézzétek el Nekem ha ez nem fog mindig sikerülni. (Elárulom, most készülünk Gerivel az első Pokemon vadászatunkra :D )... Azt hiszem nyomós indoknak számít.

Puszi, 
LauraYou May Also Like

0 megjegyzés