❤ Boldog szülinapot Couture! ❤ - Szülinapi Outfit

by - 7/20/2016Fogalmam sincsen mivel kezdjem ezt a személyesebb outfit bejegyzést így inkább belevágok a közepébe. Hatalmas öröm számomra ez a szülinapi hét hiszen a blog rengeteget tett hozzá a személyiségemhez. Az én személyiségem... 

Nos mondhatnám, hogy ismertek engem, hiszen jóformán minden héten vagy második héten olvassátok a pötyögéseimet. Azonban ezek a sorok korántsem tükrözik úgy a belsőmet mint az életben való találkozás. 

Tudom magamról, hogy nagyszájú, kissé hebrencs és jó irányban őrült is vagyok. Kreatív és maximalista, egész jó kommunikációs képességgel. Sokszor vagyok úgy őszinte, hogy megbánthatok vele valakit, de héjj! Ez nem tudatos! Változatos embernek állítanám be magam aki igazán színes és fekete-fehér jellem is egyaránt. 

Talán a mostani outfit nem csak a képek színvilágával üt el a többitől. A héten fontos felfedezést tettem: Szeretem a bennem lakozó szörnyet és angyalt is egyaránt.Igen, a szörnyet is, néha talán jobban mint az angyalt. Szeretek picit egós és hiperaktív lenni, és nem utolsó sorban szeretem azt, hogy vannak olyan emberek akik ezeket a tulajdonságaimat nem csak elfogadják hanem szeretik is bennem.

Ezek a sorok egy mondatra épülnek: Mindenki azt látja meg a másikban amit akar. 
Én meg akarom látni az emberekben a jót, habár nem mindig sikerül. Remélem bennem is megtalálják az többiek azokat a tulajdonságokat amikért kedvelni fognak, igyekszem ezeket a felszínre hozni, próbálom elnyomni a kis alvó ördögöket. Azonban be kell lássuk, mindenki cipel egy ilyen kis ördögöt a vállán, van akinél előtör és visszabújik, van akinél csak nagyon ritkán vagy későn jön felszínre. Mindenki másmilyen, a világ igazán pepita lehet. Remélem én is egy egyedi színfolt vagyok a világ színskáláján, hiszen a személyiségemmel szeretném valamire vinni. 

Van aki elfogadja ezt, van aki nem. Aki elfogadja, az valószínűleg olvassa most ezt a bejegyzést, aki nem annak pedig kívánom, hogy az emberekben lássa meg a jót. Hiszen mindenki másképp hülye ;)

Őszintén remélem, hogy közvetítette azt az értéket ez a bejegyzés amit át akartam adni. Köszönöm az ihletet a barátaimnak, szuperek vagytok, valamint a képek Geri tudományát dicsérik. 

Köszönöm, hogy elfogadtok... 


Laura


You May Also Like

0 megjegyzés

[