❤ Boldog szülinapot Couture! ❤

by - 7/13/2016Boldog szülinapot Couture! 

Immár két éve írom ezt a kis csodát, két éve izgulok vele együtt, két éve vált a részemmé. Habár kisebbfajta késéssel kerül ki ez a bejegyzés, ugyanakkora szeretet van benne! Az életem szerves részét képezi ez az egész, egy rövid felsorolásban elmondanám mi minden jót hozott az életembe a Couture: 

❤ Fejlesztette az írás és beszédkészségemet, fotózási technikámat (valamint Geriét) 
❤ Megismertem általa rengeteg csodálatos embert, egy közösség részévé válhattam
❤ Kaptam pár hosszú emailt, felkereséseket, tündéri kommenteket és visszajelzéseket amik mindig        megdobogtatják      a  szívemet
❤ Növelte az önbizalmamat, szívesebben állok modellt és kötetlenebbül írok Nektek
❤ Fergeteges pillanatokat szerzett (pláne az outfit fotózások, igaz Geri? :D) 

Mindezt Nektek köszönhetem, azoknak az embereknek, olvasóknak akik követnek, esetleg nyomukat hagyják pár bejegyzésemnél. Fantasztikus érzés látni az új kommentet, feliratkozót, lájkolót vagy követőt, olvasni a kedves soraitokat, válaszolni a kérdésetekre, látni, hogy érdeklődtök a munkám iránt. Ez a kulcs az egészben. Elfogadjátok, talán szeretitek az írásaimat, ez pedig szívmelengető érzés. 

Itt, a következő bekezdésben pedig jöhetnek a köszönömök, amelyekből számtalanat tudnék kiosztani! Köszönöm Geri, hogy reggelente, délutánonként meghallgatod az elképzeléseimet és segítesz a fotókon valóra váltani őket. Köszönöm Balázs a technikai tanácsokat, Beának a hajakat és a körmeidet ( :) ) és a többi barátomnak is köszönöm, hogy töretlenül támogatnak ebben az egészben. Köszönöm a csoportoknak és portáloknak amik lehetővé teszik a blogom szélesebb körben való terjesztését, azoknak a weboldalaknak amelyek valamilyen blogger barát felülettel rendelkeznek, valamint nem utolsó sorban köszönöm azoknak a márkáknak/weboldalaknak amelyek felkerestek az elmúlt két évben. 

Száraz statisztikai adatok következnek, hogy lássátok, nincs itt semmi amit elrejtenék. Nem mondom, hogy trilliárdos a nézettség, nagy a feliratkozói tábor, de nem is ez számít. Áprilisban a név és domain változtatás is keményen megcsapolta a nézettséget, azonban ez mostanában már kezd visszaállni a régi kerékvágásba. 

A blog jelenlegi oldalmegjelenítéseinek száma: 34.000
Bejegyzések átlagos kattintása: 200-300
Jelenlegi összes bejegyzés száma: 187 (6 piszkozat)
A legnépszerűbb kategóriák: Outfit, Haul
Feliratkozott olvasók száma: 65
Hírlevélre iratkozott olvasók száma: 12

Nyugodtan vissza lehet nézni a tavalyi adatokat, engem roppant nagy büszkeséggel tölt el a fejlődés, büszke vagyok azért egy kicsit magamra is, hiszen sikerült mindezt nagy nehézségek árán összehozni. Igen, nem fenékig tejfel (holott sokan gondolják így), de abszolút megéri minden bele fektetett energia.

Ahogyan már a Facebook oldalon hirdettem, érdemes lesz nézegetni az elkövetkezendő napokban a Couture-t, hiszen rengeteg meglepetéssel fogok szolgálni. Addig pedig megnézhetitek a tavalyit, hátha sejtitek mire gondolok! ;)

Vétek lenne aláírni úgy, hogy Laura, így mindenképpen azt írom ide: 

A Couture csapata❤ You May Also Like

0 megjegyzés