Személyes // Interjú - Reni

by - 7/05/2016


Ma egy rövidke poszttal jelentkezem, hiszen holnapra várhattok egy új outfitet. Lespoilereztem, YEEEY :D
A minap megkeresett Renáta a Beauty&Fashion bloggerinája, hogy volna-e kedvem interjút készíteni, illetve adni neki. Szívesen belementem az ötletbe, hiszen ez egy jó ismerkedési pont, valamint reklámnak sem egy utolsó. Az én válaszaimat a blogján IDE kattintva olvashatjátok.

1, Van kedvenc sminkmárkád? 

"Kedvenc sminkmárkát nehéz lenne említeni mert sokat szeretek, szóval inkább felsorolnám azokat amelyek közel állnak hozzám. Ezek pedig a Catrice, Essence Maybelline, Rimmel London." 

2, Szereted a home made recepteket, vagy inkább a bolti termékeket preferálod? 

"Én nagyon imádom a home made termékeket, a közeljövőben a blogon is lesznek ilyen bejegyzések, viszont boltban is szeretem megvásárolni ezeket a termékeket." 

3, Mit használsz szívesebben alapozó/ korrektor eldolgozására? Beauty blendert, ecsetet esetleg az ujjaidat? 

"A beauty blender szivacsot régóta ki szeretném próbálni, de még nem volt rá alkalmam, a következő haulban ez biztosan benne lesz. Én szeretem ecsettel is eldolgozni az alapozót, korrektort, de az ujjaimat is szoktam használni, szóval megoszlik a véleményem."

4, Mit gondolsz a műkörömről? 

"Szerintem semmi baj nincs a műkörömmel ha igényes! Én is 3 éve folyamatosan műkörmöt hordok és imádom!" 

5, Húzol cicafarkat a tusvonalnak, vagy csak a szempillasor felett húzod meg? 

"Mivel szerintem nekem abszolút nem áll jól a cicafarkas tusvonal, ezért nem is hordom úgy. Inkább egy szép ívelt vonalat húzok, azt meg is tudom csinálni és jobban is áll." 

6, Fested a szemöldöködet? Ha igen, por vagy ceruza? 

"A szemöldökömet sokáig nem tartottam fontosnak festeni, mert jó dús és aránylag van formája is, de mostanában döntöttem úgy, hogy kipróbálom majd a ceruzát és a por állagút is." 

7, Hány lépésből áll az arcápolásod? 

"Az én arcápolásom általában 5 lépésből áll." 

8, Melyek a kedvenc test- és arcápolási termékeid? 

"A kedvenc testápolási termékeim a Baba intenzív testápolói, illetve a Dove testápolóit is nagyon szeretem. Ezek mellett az AVON naturals body care gránátalmás testradírját is szeretem. Az arcápolás kedvencei nálam az AVON naturals skin care uborkás arcradír és az AVON planet spa treasures of desert arcpakolás." 

9, Rúzs vagy szájfény, esetleg ajakápoló? 

"A rúzst nagyon szeretem használni sminkben. Az ajakápolót (ami jól hidratál) viszont az arcápolási rutinomból semmiképp sem hagynám ki. Szóval nem tudok választani, fontos mindkettő számomra."

10, A sötétebb vagy a nudeabb színek állnak közelebb hozzád?

"Őszintén szólva mind a kettőt imádom, mikor milyen kedvem van, na és persze milyen ruhát viselek." 

11, Kedvenc hajápolási termékek? 

"Kedvenc hajápolási termékeim mind a Kallos márkától vannak. A blogon szeretnék majd erről egy külön bejegyzést is írni, szóval annyit mondok hogy a Kallos samponjait, hajerősítő pakolásait és hajvégápolóit nagyon szeretem."

12, Kedvenc sminktermék? 

"Huh, nagyon nehéz kiemelni egyet a sok közül, de én talán a Rimmel Londonos korrektort mondanám." 

13, Használsz hajpakolásokat? 

"Amint említettem a Kallos banános hajerősítő hajpakolást szoktam használni."


Még egyszer köszönöm szépen Renátának a felkérést, szuper "játék" volt. :) Buzdítok minden bloggert, hogy jelezzen és szívesen játszok velük is. Interjúzásra fel! 

Laura


You May Also Like

0 megjegyzés

[