2016 Nagy nyári összefoglaló

by - 8/31/2016

Ahogyan eddig minden évben, idén év végén is szeretném megosztani veletek a nyári élményeimet, készíteni egy nagy nyári összegző bejegyzést. A blog illetve saját magam szempontjából is fontos ez a poszt, remélem Ti is érdeklődően fogjátok olvasni, illetve a komment szekcióban várom szeretettel a ti legnagyobb nyári élményeteket is. Nos vágjunk bele!

Június hónapban még hiába volt iskola én már akkor megőrültem és nyarat tartottam. A mi évzárónkon volt Geri ballagása, és mivel külön településre járunk iskolába, ráadásul én konferáltam az évzárón egy igazi nagy rohanás lett az egészből. Amint vége lett és kézhez kaptam a bizonyítványomat már apuék vártak a kapuban és ezerrel hajtottunk át Geri ballagására. Szerencsére időben megérkeztem és meghatódva néztem végig a volt osztályom ballagását. Még egy szuper fotós is készített rólunk képet. :D


 Az iskola befejeztével élveztem, hogy többnyire egyedül voltam reggelente, otthoni wellness napokat tartottam, kísérletezgettem, rengeteget (de tényleg, folyamatosan) zongoráztam. Találkozgattam a barátaimmal, strandoltunk. Igen, a június elég lighty hónap volt, kipihentem a sulis dolgokat.
Júliusban a blogszületésnap igen sok nézettséget vonzott ide a Couture-re ami számomra hatalmas öröm volt. Egy epres mignonnal megünnepeltem a blog második (igazból új névvel és váltással még csak az első ) szülinapját. Júliusban sokat kirándultam erdős területeken, például voltam Drégelypalánkon az Ipolynál ahol született egy Instán is elég kedvelt kép, valamint voltam a közeli erdőben. Az egyik legjobb outfitem is júliusi (blogszülinap), még mindig nagyon büszkék vagyunk rá.


Bulikból sosem elég, a barátaim tettek róla hogy Július végén egy szabad percem se legyen, természetesen ennek én örülök a legjobban. :)

A legtartalmasabb hónapom a nyárban még is az Augusztus volt, ami igazán meglepő hiszen Nekem általában a június és július a legpörgősebb. Augusztus első hetében bébiszitterkedtem, vigyáztam az unokahúgomra. Bejártuk vele a Fővárosi Állatkertet is ami Nekem valószínűleg nagyobb élmény volt mint Neki... :D Hát igen, Laura rég járt már állatkertben. Egy gyönyörű outfitet is fotóztunk...

A barátaimmal levonatoztunk Jászárokszállásra, strandoltunk és pihengettünk 4 napig.


Amint hazajöttem egy hétre rá már Erdélybe készültem a tánc csoportommal. Egy hetet töltöttünk el így együtt, vegyes érzelmekkel mentem el de csodálatos élményekkel tértem haza.  Abszolút megérte, jövőre is mindenképpen megyek. Csíkborzsován laktunk de sokat voltunk Csíkszeredán is. Imádtam minden pillanatát (ha érdekelne Titeket egy Erdélyes élménybeszámoló akkor jelezzétek. :) )


28-án hajnalban hazaértem, a maradék három napot pedig igyekeztem kihasználni. Találkoztam egy olasz cserediáklánnyal, fürödtünk a közeli tóban, beszélgettünk. Megismertem a kultúráját, a szokásait. Csodálatos érzés, és a nyári bakancslistámon rajta volt egy pont: egy külföldi emberrel való megismerkedés. Örülök, hogy végül ezt is kipipálhattam. 

A kedvenc filmeim a nyáron az Adeline csodálatos élete valamint A dán lány volt, Yann Tiersen - La valse és La dispute darabjait játszottam a legtöbbször zongorán és a kedvenc dalom az idei nyáron kétség kívül Major Lazer - All My Love című száma.

Képtalálat a következőre: „adaline varázslatos élete”

Képtalálat a következőre: „a dán lány”


Tömören ennyi, rettenetesen sajnálom, hogy így elment ez a nyár. Izgulok az iskolakezdés miatt, szurkoljatok Nekem! Köszönöm, hogy olvastátok a Couture-t a nyáron is, remélem izgalmas bejegyzésekkel készültünk Nektek. Sok sikert a következő tanévhez! 

Puszil,
Laura


You May Also Like

0 megjegyzés

[