Back to School #4 // Nyárbúcsúztató Outfit - Festival feelin'

by - 8/18/2016Mivel a jövő héten nem leszek elérhető (táborozok Erdélyben) ezért szerettem volna a BTS hét keretei között közzétenni ezt a szívemnek kedves outfitet. Az elkövetkezendőkben (a jövő hét kihagyásával) láthattok még egy meglepi valamint egy DIY posztot, illetve Augusztus utolsó napjaiban egy nagy nyári összefoglalót is. 


Nagyon rossz felfogni, hogy itt a nyár vége, szeptembertől újra jön az iskola. Nem mondom, hogy nem szeretnék találkozni a nyáron nem látott osztálytársakkal, vagy ne szeretném azt, hogy minden áldott nap történjen velem valami különleges. Nálunk minden nap történik valami, legyen az eszméletlen vicces vagy furcsa vagy vérlázító. Mindenesetre ez egy kicsit hiányzik már a mindennapjaimból. 
Ami értelemszerűen nem az a tanulás, pláne, hogy év elején teljesítmény szerűen csoportokra leszünk szedve matekból és angolból. Ez nem hiányzik. Valószínűleg az utolsó pár napba belecsempészek egy kis angolt és matekot, hiszen szeretném mindkettőből a jövő évben a lehető legjobbat teljesíteni ... 
Na az ilyen és ehhez hasonló mondatok meg se forduljanak ebben a bejegyzésben. Festival feelin' van! Élvezd ki az utolsó napokat, tombolj, tedd azt amit szeretsz! Relaxálj, találkozz a barátaiddal éld az életedet. Nagyon fog ez hiányozni! 


Be kell valljam stresszes lesz az idei iskolaévem kezdete, kissé félek is tőle. De egy állandó és biztos pont mindig van ha már túlcsordulnak bennem az ötletek, érzelmek esetleges gondolatok. Ez pedig ez a blog. Örülök hogy az elmúlt két hétben sikerült visszaépítenem mindazt amit a név és domain változtatással egyszer majd földig romboltam. Jelentem sikerült! Majd minden bejegyzés eléri a kijelölt szintemet, van amelyik átlagon felülire sikeredett. Úgy néz ki ez a BTS hét nagyon jól jött, Ti is nagyon szerettétek, sőt! Még emaileket is kaptam! :) 

Örülök hogy ez tetszett Nektek, ezt a kedvességet pedig nem is tudnám másképpen honorálni mint egy igazán könnyed és szép bejegyzéssel. Habár nem iskolakezdéssel kapcsolatos, kileng ebből a témakörből, de nem is ez a célom ezzel a szettel. Ne keseregjetek, még nyár van, bármit megtehettek még! Ettől a kisebb témaváltástól függetlenül remélem örömmel fogadjátok! Legyen ez az outfit egyfajta ünneplés, legalábbis Geri és én mindenképpen így tekintünk rá. 

Fesztivál hangulat, habár véget ért a Sziget is, tart még a nyár. Még egy kevés ideig, de tart még és ez a fontos! 


Felső / C&A
Nadrág / C&A 
Szandál / Deichmann
Napszemüveg / e-Bay
Táska / Ázsia Center
Nyaklánc / e-Bay
Fotó / Szőke Gergő

Hogy tetszik Nektek ez az outfit? 

Puszil, 
LauraYou May Also Like

0 megjegyzés