Outfit // Csak lazán!

by - 8/02/2016Ugye milyen jó reggelente korán kelni? Csak heverészni, görgetni az Instagramot és Tumblrt, nyugodtan készülődni. Imádom, hogy órák hosszat otthon vagyok. Nem, nem leszek antiszociális attól ha egy kicsit magamra is gondolok. Jól esik nem foglalkozni semmivel csak kiülni az erkélyre és olvasni a forróságban, meginni egy jegeskávét. Ilyenkor van időnk reggel úgy felébredni, hogy a napfény ébresszen. Imádok magamtól kelni! 

Lazán öltözködni nem egyenlő azzal, hogy elnyűtt, kinőtt, kiöregedett ruhákat hordunk. Lehet lazán, lezseren öltözni divatosan is. 
Mindig szerettem volna egy olyan rövidnadrágot ami egyszerre "boltba leszaladós" és "barátnőkkel kávézgatni járós" is. Ezt a C&A-ban megtaláltam. Nagyon olcsón jutottam hozzá ehhez az azték mintás darabhoz ami egyaránt viselhető otthon heverészős szettekben valamint sétáláshoz is alkalmas. A pólómat pedig már láthattátok egy korábbi bejegyzésben (Jungle Style) egy rövidített fazonú vékony ujjú Hello feliratos póló. Külön szeretem benne, hogy nem crop csak szimplán rövidebb fazonú. 
A hajamat pedig nagyon sűrűn hordom így, egyszerűen az első tincsekből nem copfot csináok hátra hanem visszahúzom, ezzel ilyen kis hurkát képeznek. Nekem nagy kedvencem. 
Én arra bíztatlak benneteket, hogy addig lustálkodjatok otthon ameddig még van időtök, engedjetek el minden gondot (hozzátok szólok diákok! ) illetve fordítsatok időt önmagatokra is, ez a legfontosabb az egészben. Nektek is van egy lazulós szettetek? Laura


You May Also Like

0 megjegyzés