Outfit // Unique - Kreativátor pólótervezés

by - 8/30/2016Lehetőségem akadt kipróbálni a Kreativátor.hu weboldal szolgáltatását amelyben egyedi pólót tervezhettem.Ha kíváncsiak vagytok az én egyedi pólómra és a rendelés pontos menetére akkor olvassatok tovább! 

A Kreativátor egy olyan webhely ahol különleges, személyre szóló és egyedi ajándéktárgyakat készíthetünk (ezért is a bejegyzés címe). Lehet ez póló, bögre, kulcstartó vagy párna, rengeteg lehetőség rejlik ebben az oldalban. Már eleve a neve a kreativitásra ösztökél minket, és tudjuk, eme nemes képességünknek csak a képzeletünk szabja a határt. 
Rengeteget gondolkodtam, hogy milyen feliratú/mintájú pólót készítsek. Esetleg legyen rajta a blog logója? Vagy vonatkoztassak el? Végül az utóbbi opciót választottam, hiszen a blog logója mind kialakításban mind háttérben még sokat változhat (remélem Nektek is épp annyira tetszik az új mint nekem :) ). 

Amint már egy öreg bejegyzésben kifejtettem, nekem nincsenek példaképeim, nagyon furcsán állok ehhez az egész példakép dologhoz, kissé ellenszenves is vagyok. Azonban sok emberre felnézek, sok embert becsülök munkássága vagy tettei miatt. Ilyen ember Coco Chanel is, aki a világ egyik legnagyobb divatikonja, tervezője volt. Szerintem olyan érzékkel és tudással rendelkezett amivel nem csodálom, hogy kitűnt a divat nagyvilágából. Szerettem volna tőle valamilyen idézetet választani, ha már az ember egyszer életmód és divatblogot vezet. 

A közös hashtagünkön ( #laurascouture) kívül egy gyönyörű idézetet sikerült találnom, lentebb a képeken megnézhetitek a pólón is. Magyarra fordítva: 

"A szépség abban a pillanatban kezdődik amikor úgy döntesz hogy önmagad leszel" 

A rendelés menete teljesen logikus, átlátható. Először is kiválaszthatjuk a pólókat nemünknek megfelelően, majd típust és színt is választhatunk. Én a teljesen egyszerű fehér pólót választottam széles nyakkivágással. Maga az oldal is rendelkezik saját mintákkal és motívumokkal amikkel díszíthetjük a pólót, azonban szerintem egyedi pólót igazán csak egyedi mintával vagy szöveggel tudunk díszíteni. 

A póló tervezésénél lehetőségünk van kiválasztani a színt valamint a méretet, az enyém S-es méretű lett, valamint a tervezői felületen "tehetünk" a pólóra szöveget valamint képet is. Csak tipp, de a képeket,  ha tudjátok, png formátumba rakjátok a pólóra. Ha szöveget írunk rá többfajta betűtípust is használhatunk, igazából a betűtípus kínálatot bővíteném még az oldalon. Ezen kívül minden rendben van a tervezői felületen, külön tetszik hogy az ár a tervezéssel párhuzamosan változik. 

A rendelésnél kitöltjük az adatainkat és pikk-pakk letudhatjuk. Nagyon gyorsan szállítanak, én 22-én megrendeltem és 24-én már megérkezett a csomagom. A minőségére szavam nem lehet, van már egy nyomtatott pólóm de azon érezhető a felirat nyomtatása. Nem kopik, nem tört meg, és még véletlenül sem érezni, hogy ez a szöveg nyomtatva van rá. Egyszerűen hihetetlen a minőség. Plusz pont, hogy a fehér póló nem látszik át, kényelmes anyagú és a méret is jó.

Nadrág // Pull and Bear (saját szaggatás)
Póló // www.kreativator.hu
Táska // H&M 
Fotó// Szőke Gergő


Bátran ajánlom a Kreativátort mindenkinek aki egyedi ruhatárat/ajándékot szeretne. Három szóval tudnám igazán jellemezni: gyorsaság, minőség és kreativitás. :) 
Köszönöm a lehetőséget, élmény volt Önökkel dolgozni, valamint köszönöm minden blogger nevében, hogy gondolnak az online felületen írókra is a blogger program keretei között!

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés