Tesztelve! - AVON Matt - Pure Pink

by - 9/27/2016

Vannak akik ódákat zengenek róla, mások pedig lehúzták a sárga földig. Engem is elért a matt rúzsok szele és mi mással kezdeném mint a híres neves AVON Matt kollekcióval.
Ár arányban nagyon jó, hiszen minden második katalógusban 1500 Ft. helyett 900 Ft ért adják az embernek. Én is egy ilyen akciókor rendeltem meg, hatalmas izgalommal vártam, hiszen ki kell próbálnom tényleg olyan jó-e mint ahogyan azt híresztelték.


Szerintem mindenképpen megéri a pénzét, a színválasztéka is egész bő, szerintem mindenki megtalálja magának benne a megfelelőt.


Csomagolása is matt, minőségi, műanyag. A tetején egy kis átlátszó résszel így láthatjuk a terméket kibontás előtt is. A színminta matrica tökéletesen tükrözi a benne lévő terméket, az én darabom fantázia neve Pure Pink. Jól záródik a csomagolása, nem fityeg.


Illata tipikus rúzs illat, íze nincsen. A termékben szokásosan belenyomva megtalálhatjuk a kis AVON feliratot. Nagyon jól fed, nekem van egy anyajegy a szám bal sarkában ami kicsit vörösebb mint a szám többi része, valamint genetikailag pirosabb ajkaim vannak így fontos számomra a jó fedés. Ez hozza az elvártat, gyönyörű telt hatást ad, azonban érdemes előtte leradírozni az ajkainkat (olivaolaj+cukor) mert a cserepes ajkakon csúnyán bele tud ülni a ráncokba. Néha picit figyelgetni kell mivel főként a ajkak sarkába tud összerogyni és egy igen picike szárító hatása van (mint minden matt rúzsnak) azonban ezek a negatívumok semmik a tartóssághoz és a fedéshez képest.Tartósabb rúzsról beszélünk, ivást és egy kisebb evést nyugodtan meg lehet vele kockáztatni. Aláhidratálás nem feltétlenül szükséges, én mindig szoktam rúzsozás előtt de ha ti nem teszitek szerintem az sem egy főbűn. Radírozást viszont mindenképpen ajánlok.


Szerintem egy igen jó termékről beszélünk, tökéletes matt ajkakat lehet elérni vele. Tartós, szépen fed, könnyű felvinni. Ár érték arányban bomba jó, szóval egyet értek minden bloggerinával aki pozitív véleményt írt róla.

Remélem tetszett Nektek ez a rúzsteszt, UPDATE: Hihetetlenül jó, már használom egy ideje (lassan rendelnem kell az utánpótlást). Szerelem a matt rúzsok között!

Laura


You May Also Like

0 megjegyzés