Élménybeszámoló // Cosmopolitan Blogger Day

by - 10/22/2016Nincsenek szavak. Egyszerűen nem tudom szavakba önteni mennyire volt bomba jó az idei Cosmopolitan Blogger Day. Ámultam és bámultam, ahányszor átgondolom mindig csak az jut eszembe: Mennyire jó hogy elmentem!

Olyan maradandó élményeket adott, annyi mindent tanultam, láttam, az a sok ember és azok akikre felnézek egy teremben velem. Na de kezdjük az elején.
Az utazáskor volt egy kisebb gubanc, a GPS ugyanis útközben meghalt, szóval vidékiként Budapest csupán pesti részét ismertem. Buda egy új kihívás volt mindenki számára, azonban nyitás előtt 10 perccel megérkeztünk. Elvettem a kis nyakba akasztós táblámat majd odaálltam automatikusan a fotófalhoz, hogy megörökítsem életem első pink szőnyeges élményét. Hihetetlenül aranyosak voltak azok a kis emoji táblácskák.


Amennyiben feltettük a képet Instagramra a #cosmopolitanhungary megjegyzéssel a terem végében lévő fotófalon digitálisan megjelentek a képeink (valamint a lentebb látható aranyos rózsaszín Cosmopolitan-es labdát is ajándékba adták). Egyszer láttam Lilla közös fotóját velem, rengeteg kép került ki.A reggel fénypontja egyből a helyszín és a standok utána a kis péksüteményes fogadás, amolyan "tízórai" féle dolog volt. Tányérkámra egy sós és egy édes süteménnyel valamint egy kakaós Juicy-val vonultam félre. Úristen az az édes sütemény milyen finom volt!


10:00- kor kezdődtek az előadások, a köszöntő után egyből egy nagyon hasznos és végtelenül érdekes Google előadással kerültem szembe. A lényege az exponenciális változás, valamint a Google segítsége a weboldalaink, blogjaink számára. Már itt picit csúszott a program, de nem volt vészes.

A második előadás egy kerekasztal beszélgetés volt amelyben Iszak Esztert hallhattuk a social média felületek kezeléséről.
A harmadik előadás volt azonban a kedvencem az első részből (ebéd előtti részt számítom elsőnek). Itt a L'Oreal média és digitális igazgatója tartott nekünk előadást: Mire kattan a Z generáció? néven. Kérdésekkel bombázva még egy gyönyörű L'Oreal pink rúzst is kaptam.


Tibi atya mémgyára szintén hihetetlenül király és érdekes volt, na meg persze vicces is. Szerintem mindenki ismeri Tibi atyát, azonban azt nem, hogy ki áll mögötte. Felfedte nekünk kilétét a készítőgárda egy tagja és bevitt minket a mémkészítés mély bugyraiba is.

A várva várt Blogger Award eredményhirdetés után elég nagy csúszással, de jött az ebéd, hihetetlenül aranyos és kedves pincérek, szebbnél szebb tálalású fogások, hangzatos névvel ellátott ételek vártak minket. Én sütőtök krémlevest ettem zöldfűszeres garnélával, valamint túrós csuszát rókagombás tarjával (?) és málnás-padlizsános krémmel. Desszertnek áfonyás muffin és amerikai csokis keksz csúszott le. Ha már egyszer jutok ilyen csodálatos ételekhez, megpróbáltam olyat választani amit itthon nem igazán érek el. Szerintem sikerült :D.

A második blokk kedvenc előadása mindenképpen a jogi előadás volt, azt hiszem ezzel nem én voltam az egyetlen a jelenlévők között, hiszen hihetetlenül izgalams és érdekes produkció volt. Megtudtam mindent a link valamint képfelhasználás jogairól, és azt is elmondták, hogy mit tudunk tenni védekezés képen ha a mi tartalmunk kerül idegen kézbe.
A prezi vezetője által kreált előadás is hatalmas meglepetés volt számomra, nem hittem, hogy ennyire élvezni fogom. Nagyobb csúszással hallhattuk Viszkok Fruzsi és Király Viktor social média beszélgetését is.

Rengeteg ajándékkal, termékmintával tértem haza, mindközül talán a Curaprox fogkefe története a legviccesebb. Nyilvános fogmosás a curaprox standnál... Megtanították, hogyan mossuk tökéletesre a fogainkat.


Megkaptuk az előző havi magazint is (egyébként Shay Mitchelle az egyik legkedvencebb sztárom). Kávé és parfümmintából sem volt hiány, a coffee Vergano mint közreműködő partner egy kis zsákocska olasz kávéval örvendeztetett meg minket, Paco Rabbanne pedig blogger együttműködésre hívta fel figyelmünket prospektusaival és pici parfümmintákkal.
A Curaprox fogkeféket már meg sem említem, a fekete fogkrém egy álom!!


Amellett, hogy a L'oreal fodrászai befonták a hajam, a Maybelline standnál kisminkeltek, a mérhetetlenül finom és csodálatos ételek mellett is tanultam rengeteg új izgalmas dolgot. Jövőre ugyanitt!

Puszi,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[