Hatalmas őszi HAUL // Glamour napok + Ősz

by - 10/09/2016Kitörölte. Azt hittem kivágom az ablakon. Internetkapcsolat nulla. Miért nem volt Glamour napi Wishlist? Szégyellem magam de nem az én hibám. Rengeteg a munka az ilyen bejegyzésekkel, a blogger pedig csak úgy hip-hop kedvére nem mentette el a bejegyzésemet, legyen ez az internet miatt vagy talán a gépem hibája de mindegy is, többet nem szeretnék vele foglalkozni (elég volt egyszer ordítani :D ). 

Ez sajnos kimaradt, habár nem is voltam idén úgy igazán külön a Glamour napokon, szimplán csak Operából hazajövet beugrottam a Corvinba és egy picit vásárolgattam (ez egy másik történet, lejjebb kifejtem...)
A ruhákkal kezdem mivel azokból van most a legkevesebb. 

A H&M azért nem maradt ki a Glamour napokból, egy csodásan egyszerű pulcsit sikerült beszereznem itt. Kicsit oversize, imádom az ilyen teljesen egyszerű pulcsikat. Hatalmas kedvenc. A Deichmann igazán csak most lopta magát a szívembe, megtaláltam azt a cipellőt amiről már régóta ábrándozok. Velúr, rövid szárú, fekete. Imádom, a Burgundi outfitben bemutatkozott Nektek.


Szó szerint ennyi is a ruhákkal, semmi más érdemlegeset nem tudok és nem is szeretnék megmutatni Nektek. Térjünk rá az izgalmasabb részre a kozmetikumokra. 
A kedvenc korrektorom kifogyott, Catrice Camouflage Liquid, a híres Camouflage korrektor folyékony, applikátoros változata. Mivel itt a tél szerettem volna kicsit világosabbat venni (tapasztalat, hogy télen annyira kifehéredik a bőröm,, hogy szó szerint sárgás rajta az amúgy normális korrektorom) így végül a 010 Porcelan árnyalat jött haza velem. Szem alatti karikákra - amiből nekem van bőven - tökéletesnek bizonyult, nem csalódtam benne.

A kedvenc púderem is összetört sajna, pedig lett volna még alkalmam használni, nem kevés volt még benne. Maybeline volt az előző, gondoltam ha már így kellett elvesztenem akkor megpróbálkozok egy másik márkával is. Ha már szeretne egyszer összehasonlítási alapot az ember...
Egyébként a termékekből jól fog látszani, hogy az egyik kedvenc drogériás márkám a Catrice, szerintem hihetetlenül jó árban hihetetlenül minőségi termékeket kínálnak. A szemöldökceruzám, a korrektorom és újdonsült púderem is ettől a márkától származik. Egyébként ez is Glamour napos szerzemény. 010-es Transparent árnyalatban. Várom a véleményeteket ha használtátok már ezt a terméket!

Ha már Catrice (ígérem ez az utolsó termék) szeretném bemutatni nektek AZ őszi rúzst. Először is köszönöm Bazsi! Másodszorra pedig ez a burgundi árnyalat a szívem csücske, egyszerűen csodálatos. Imádom! Ráadásként még matt is! 070-es árnyalat és a fentebb linkelt Burgundi outfit főszereplője.
Letérve a Catrice útvonalról, Rimmel rúzs is hazajött velem. Kicsit csalok, ez egész régóta megvan már (pontosabban Augusztus 26) a különlegessége, hogy Csíkszeredán vettem. Ha valahova utazok van egy sajátos kis szabályom. Veszek magamnak szuvenírt ami magára a helyre emlékeztet, valamint benézek a drogériába/ékszer/ruhaboltba és veszek egy kis szépséget is amit hordhatok. Törekszem olyan termékeket választani amelyek esetleg  környezetemben, országomban nem kaphatók. Ez az én kis szépségem, a tökéletes kicsit rózsás nude. Szerelem!
A legutóbbi bejegyzésben kifejtettem véleményemet az AVON Matt Pure Pink névre hallgató rúzsomról is. Nekem nem nagyon voltak még matt hatású rúzsaim, azonban ezzel hihetetlenül meg vagyok elégedve.ha már volt A rúzs, akkor jöjjön A parfüm is. Igen, nagybetűvel. EGy időben azt hittem megtaláltam az illatomat. Azt, amiről csak én jutok eszükbe az embereknek, azonban a Naomi Campbell parfümömet vagy kivonták, vagy csak más illatot kreáltak belőe. A lényeg az, hogy nem volt már ugyanaz és ez nekem nagyon nem tetszett. Elkezdtem hát kutatni, így akadtam rá a szívemnek legkedvesebb  illatra ez pedig a Dolce Gabbana Light Blue. Folyékony Laura.


Imádom a Lusht, mondjuk szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Két arcmaszk tesztet kaptam az elmúlt hetekben, nagyon szeretem, hogy letesztelhetem mielőtt megvenném. Ez sokkal vásárló barátabb és jobban meg is éri mindenkinek. A kedvencem száraz bőrre az Oatifix, a másik pedig a Dont Look at Me. Ezekről hamarosan...Az Inecto kókuszos kézkrémét is ismét megvettem, hiszen itt a hideg idő és a kezek is ápolásra szorulnak. Imádom a kézkrémeket, habár nagyon kényes a bőröm a tenyeremen ez az a termék ami nem tett rosszat vele. Csupa pozitív benyomásom van róla, nem hiába vettem újra. 


Egy a rendelt ékszerek közül, ez a csipke choker érkezik meg a jövő héten valamikor (reméljük :D )

Egy új telefontokot is kaptam, szerintem hihetetlenül király a mintája. :DImádom az IKEA-t. Igazán ritkán járok, de ha ott vagyok egy egész napot csak ennek szentelek. Egyszerűen király és kész. Többnyire nem vásárolok semmit, most azonban célirányosan tükörért mentem. Haza is jött velem ez a teljesen egyszerű nagyító résszel is ellátott sminktükör. Végre...Szégyen vagy nem szégyen, meg lehet kövezni de én nem veszek könyvet. Soha. Illetve már nem mondhatom, hogy soha, ugyanis egy jól sikerült verseny után Alexandrás könyvutalványokkal tértem haza. Természetesen betérvén az Alexandrába, próbáltam venni egy olyan könyvet amit nem találok meg pdf- fájlban az interneten (csak hogy ne sajnáljam a pénzt rá). Így jött haza velem a sokak által áhított és sokak által elhordott Hogyan legyél párizsi nő? című bestseller. Hát mit ne mondjak öt évente egyszer megéri könyvet vennem, rég olvastam ilyen áhítattal bármit is! Szeretnétek róla bejegyzést? 
A párizsi nő mellé a kosaramba került egy olasz társalgási kisszótár is, mivel új nyelvesként ez még igazán hasznomra válhat a jövőben.Itt a vége a bejegyzésnek, dobpergést kérek...  megjöttek a jegyeim a Cosmopolitan Blogger Day-re. Hihetetlenül izgatott vagyok! Remélem nagyon jó lesz, találkozhatok egy pár olyan bloggerinával akik az én inspirátoraim. Nagyon várom már! Ti jöttök esetleg? Ha még  nem rendeltetek jegyet ITT megtehetitek. 
Az operás sztoriról pedig annyit, hogy az iskolám operába ment egyfajta kirándulás szerint. Igazából nem volt olyan rossz mint amire számítottam, élveztem is egy darabját. Az előadás végével a Corvin plázánál kaptunk egy pár órát, így jutott idő a Glamour napokra, Müller és Starbucksra is. Nézzétek eme csodálatos lesifotót.Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a hosszú bejegyzést, igyekszem összeszedni magam a következő hetekben és több posztot kitenni Nektek. 

Ölel, LauraYou May Also Like

0 megjegyzés

[