Whishlist // Ebay

by - 10/31/2016Ismét egy Ebay kívánságlistával jelentkezem. Témát nem adtam meg hiszen minden apróságot összegyűjtöttem ami tetszik, azonban azon gondolkodtam, hogy havonta vagy kéthavonta rendszeresítem az ebay (esetleg aliexpress vagy más oldalak) kívánságlistákat. Imádom ezeket a bejegyzéseket megírni és az érdeklődés is az egyik legnagyobb rá szóval megpróbálom rendszeresíteni, esetleg évszakhoz illő dolgokat választani, majd meglátjuk mennyire fog bejönni ez Nektek. Mindenesetre ez még kicsit csapongóbb lesz, nézzétek el Nekem, sok érdekes dolgot gyűjtöttem most is. Tudjátok, a linkeket a képek fölötti kis szövegrészben avagy a címekben találjátok (Jelezzetek ha valamelyik nem működik, vagy kérdés van, esetleg ha már megrendeltétek és kipróbáltátok őket! )

Az idei év legnagyobb divatjába kezd berobbanni a choker azaz a teljesen nyakhoz álló nyaklánc. Már megszokhattuk, hogy a divat ismétli önmagát, ez a darab először a 90-es években volt topon.

Egy csipkés, fehér verzióra, valamint egy sima fekete bársony darabra esett a választásom, hiszen ezek elég visszafogottak és tökéletesen beilleszthetők a ruhatáramba. A csipkés darabok csupán 200-300 forint között mozognak, a bársonyost megunva pedig akár medált is akaszthatunk rá egy kis lyukon át. Ajánlom a Pinterestet a DIY chokerekhez ;)Amennyiben valaha kutyám lesz, mindenképpen egy pici mopszot fogok venni. Ki ne örülne addig egy ilyen aranyos zokninak? 


Kontaktlencse tartó mivel az elkövetkezendő két hétben kontaktlencsés leszek, Mit ne mondjak, igazán várom már, ezt a nagyon király cupcakes tartót pedig szívesen beszerezném hozzá. Nektek tetszik?
Utazáshoz elengedhetetlen lesz, ez ilyen minden egyben kiszerelés. Kicsi tükör, maga a tartó, kis fiola a folyadéknak valamint egy pici csipesz amit ugyan még nem teljesen értek ebben a kis szettben, de biztosan a megfogáshoz nyújt némi segítséget. 


Ananász alakú jégkocka tartó

Hát nem lenne király tavasszal vagy nyáron a limonádét ananász alakú jégkockával inni? Szerintem sokkal jobban megadja a hangulatát az egésznek, egyébként pedig szükségem is lenne rá hiszen tojástartóban fagyasztom a kockákat. :D 


Párnahuzatok

Mióta új kanapém lett szeretném feldobni jó sok párnával. Kettő már van, ezek transzferálás technikával készültek, azonban szeretném motiváló szövegekkel vagy vicces képekkel díszíteni a szobámat. Ehhez néztem most párnahuzatokat is, például ezt az I NEED MORE SLEEP feliratú, vagy ez a Howard Thurman idézetes. 


Kötények

Kicsit a konyha felé vándorolva, egyre inkább szeretnék főzni vagy sütögetni. Mivel a legtöbb barátom készségesen segít otthon főzni vagy sütni, meg hát tele vagyok szakácsnak vagy cukrásznak tanuló barátokkal, meg kell próbálkoznom nekem is. Nem vagyok konyha tündér, de ezek a kötények biztos segítenének nekem kicsit jobban beletanulni a konyhai művészetekbe (vagy nem....) 


Rúzs rendszerező

Egyre több ajakterméket halmozok fel (szeretnétek belőle bejegyzést? Nálam már nagyon érik) így jó lenne őket nem egy kis dobozban tárolni, hanem ebben a szép, lépcsős, 24 férőhelyes, műanyag elég a melléknevekből rendszerezőben. Szerintem nagyon praktikus.Oldaljelölő cetlik

Amik mindig elvesznek, amikből sosem elég és amikre tényleg mindig szükség van. Mármint nekem. A színes/mintás változatokat preferálom a legjobban mivel vizuális típus vagyok.
Nagyon, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak ezek a hamisítványok. Több ázsiai oldal is értékesíti a saját fake változatát, erre is kíváncsi lennék. Egyébként a Posie K és Dolce K árnyalatokat rendelném meg. 
Ennyi lett volna ez az Ebay kívánságlistás bejegyzés, következő hónaptól megpróbálom rendszeresen publikálni ezeket a kívánságlistákat, kibővítve más oldalakra is. Megrendeltétek már ezeket a termékeket? Puszi,
Laura
You May Also Like

0 megjegyzés

[