Inspiráció // Kedvenc applikációim

by - 11/16/2016
Kigyűjtöttem nektek néhány igazán hasznos telefonos applikációt, amelyek nem csak a tanulásban hanem az időbeosztásban, a létezésben, a szórakozásban, esetleg technikai gondok megoldása esetén segítenek. Elsősorban IOS-ben gondolkodok, hiszen nekem is Iphone-om van, de ki fogom írni ha Androidra is elérhető egy-egy alkalmazás. 
Ha kifejezetten tanuláshoz kapcsolódó applikációkat keresel, az idei Back To School héten volt egy ilyen bejegyzésem. Megtalálod ITT.

Elsősorban olyan appokat szeretnék mutatni nektek amelyeket már leteszteltem, megismertem és így nyilván véleményt is tudok alkotni róla, amelyek nem olyan közismertek mint például az Instagram, valamint a kifejezetten tanulásos alkalmazásokat amelyeket a feljebb linkelt bejegyzés már tartalmazott, nem mutatnám meg még egyszer. 


Mivel itt a karácsony sokan nézelődnek megfelelő kiegészítő, ruha, táska után. Mi is lehetne erre jobb, mint a H&M, Pull&Bear, Stradivarius, LUSH (utóbbi hatalmas meglepetés) és egyéb márkák applikációi amelyekkel pontosan nyomon követhetjük az épp aktuális divatot, megkönnyíti a ruhavásárlást ( a célirányosság mindig segít ha kevés időnk van) és unalom űzésre is tökéletes. 

 Na jó a fentebbiek pont nem hasznosak voltak, persze ha az ember nem divatblogger,  mindenesetre az időbeosztás is rendkívül fontos. Ha órarendet szeretnétek bevinni a telefonotokba, mindenképpen ajánlom a Class Timetable-t ami elérhető IOS-re, valamint Android megfelelője a Quick Schedule. Nekem sokat segített az órarendem megjegyzésében, külön kitölthető rublikák vannak a teendők számára is. 

Szótár nélkül sehova, én egy egyszerű angol - magyar dictionary-t használok, azonban jól jöhet egy olyan szótár amely több nyelvre is átállítható. Androidon egy remek szótárt lehet találni bő nyelvkészlettel, egyszerűen magyar-angol szótár néven keressétek. 

A Google Drive is hasznos ha az ember lánya nem akarja teleszemetelni a telefonját. Mert csak... 

Szeretek a hírekkel is tisztában lenni (meglepő nemde? :D ) az én kedvencem ehhez az Index appja ami elérhető Androidon és IOS-en is. A többi hírportált annyira nem szeretem.


Ha ti is Iphone-t használtok de elegetek van az ITunes zeneletöltésekből akkor meleg szeretettel ajánlom az IMusic alkalmazást amely természetesen (ahogyan a többi is) teljesen ingyenes és tökéletesen lehet vele zenét hallgatni. Erre egyébként a Spotify a másik kedvencem, szerintem ezt nem kell bemutatni. 

Shazamot is használt már mindenki, azonban ha nem szeretitek akkor tudom ajánlani mellé még a SoundHound-ot ami ugyanezt a funkciót tölti be annyi különbséggel, hogy ebbe énekelni is lehet... ;) 


Képszerkesztésnél egyértelműen kedvenc a VSCO és a Snapseed. Utóbbi Google gyártmány, rendkívül igényes és hatalmas dolgokra képes ha az ember szeretne változtatni a képein. Ha úgy érzitek, hogy rendkívül vízhiányosak vagytok, pont mint én, vagy csupán csak szeretnétek kicsit jobban odafigyelni a szervezetetek hidratálására akkor tudom ajánlani a Hydro Coach alkalmazást. Meg kell adni a testsúlyt, a nemet és kiszámítja a számunkra megfelelő folyadékbevitelt amelyet aztán beviszünk a rendszerbe. Garantált odafigyelés, pláne nyáron. 


Ha sportolsz akkor a folyadékbevitel mellett nagyon fontos a motiváció, én magamból kiindulva pedig azt vettem észre, hogy sokkal jobban esik futni, ha a végén visszanézhetem az időmet, távomat valamint a kalóriát amit égettem. Endomondo mindenkinek! 


Végezetül pedig az én utolsó és egyben egyik kedvenc hasznos alkalmazásom a Bloglovin' amely segít lépést tartani a kedvenc blogjaimmal. Kövessétek a Couture-t is, legyetek naprakészek a bejegyzésekkel. Jobb oldalon egy hírleveles Bloglovin'os ikont is találhattok, ha van kedvetek használjátok! 

Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést, várom a ti kedvenc programjaitoknak nevét is! Könnyítsük meg egymás életét. 

Sok puszi,
Laura


You May Also Like

0 megjegyzés