Outfit // Szilveszter, na de mit vegyek fel?

by - 12/31/2016Szilveszterkor mindenki bulizik. Mindenki boldog, ünnepel, és ilyenkor illik valami alkalomhoz illőt, esetenként elegánsat magunkra ölteni. Rengeteg csodálatos kicsit alkalmibb ruhát lehet kapni a boltokban, nagyon sok ruhamárka ráment a flitteres, csillogó party vonalra. 
Számomra ezek a ruhadarabok nagyon feltűnőek - nem mondom, hogy nem szeretem a csillogást -, csupán megmaradnék az elegáns, ízléses és végképp Laurás vonalon. Ha Ti is a "mit vegyek fel" gondba ütköztetek, bemutatok egy outfitet, amolyan last minute ötletként, inspirációként. 

Így találtam rá erre a body-ra a Bershka-ban. Nagyon szerettem volna valami igazán szépet, nem túl elegánsat de még is különleges ruhadarabot venni amit sok mindennel kombinálhatok. Szerintem ezek a fodrok mindenképpen a nyár slágerei voltak, nekem is sikerült egy fodros crop topot beszerezni, azonban ez a felső más. A szuper anyagától eltekintve szinte bármivel hordható, egy elegánsabb darab. 
Nem feltétlenül szeretek all in black outfiteket kreálni, jobban érzem magam ha egy kis szín is van az öltözetemben, ezért is döntöttem a rózsaszín nadrágom mellett. Na meg hát ehhez jól passzol az unikornis fülem. :) 
Sok mindent szeretnék búcsúztatni ebből a 2016-os évből, érdekes volt ezt nem tagadhatom. Szerettem is meg nem is, tartalmas volt, de a végére már nagyon elegem lett belőle. Új év, tiszta lapok, új kezdet. 

Ismét eltelt még egy év a bloggal is, a napokban egy év összefoglalót is kiteszek ide. Habár, tekintve mennyi programom van még, lehet csak az új évre történik ez meg. Köszönöm szépen mindenkinek aki szebbé tette az évemet, minden mosolygós és nevetős pillanatot áldok. Köszönöm annak is aki kicsit megforgatta ezt az évet, ezáltal is több lettem. Erősebb. 

Nem tagadom, várom a következő évet, de íme itt az utolsó outfit bejegyzés ebben az évben. Tartsatok velem a következőre is, köszönöm az egész éves olvasottságot, reakciókat, maileket, kommenteket és likeokat. Szuperek vagytok! Boldog Új Évet minden kedves olvasómnak!
Body / Bershka
Táska / Bershka
Nadrág / Stradivarius 
Rúzs / Catrice (070)
Unikornis fül/ H&M  


Köszönöm, hogy elolvastátok, mindenkinek maradéktalanul izgalmas, bulis és tartalmas estét kívánk. BUÉK! 

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[