Személyes // karácsonyi kívánságlista / ajándékötletek

by - 12/15/2016Karácsony van, de még te sem tudod kinek mit vegyél? Szeretnél egyedit, de még is igényeset? Ha szorít az idő és elkél minden segítség, olvass tovább. Nézzük, mit is vettem én a barátaimnak / családomnak karácsonyra.
Szerintem a legfontosabb dolgok mindig a részletekben lakoznak. Ha tudod, hogy egy barátod imádja a zöld színt és a zacskós levest, akkor nyilvánvalóan ez a két dolog mindenképpen szerepelni fog az ajándékok között.

A karácsony része, hogy odafigyeljünk egymásra, azonban szerintem nem csak ilyenkor fontos ez. Ha megfelelően figyelünk a másikra akkor legtöbbször könnyedén tudunk választani ajándékot is. Azonban van pár olyan barátom, akiknél már majd az összes ötletet ellőttem, illetve olyan különleges emberek, olyan árnyalt személyiségük van, hogy nehéz ajándékot venni nekik. Ilyenkor ez nem feltétlenül azért van, mert nem figyelünk rájuk, sőt! Inkább néha pont azért, mert túl jól figyelünk.

Egy közös fotó, fényképes bögre, személyes ajándékok a legjobbak, illetve a poénok, ha valamit nem szeret, ha valamit igazán szeret. Van olyan barátom, aki Toffifee túladagolásban fog meghalni, hát vettem neki még egy dobozzal (nem elősegítve a halálát :D  ).
Na de ennyit az ajándékozás elméletéről, nézzük is az én kis last minute kívánság listámat, élen a tárgyi ajándékokkal, majd az élményekkel.

Táska - Bershka

Ezt a gyönyörű táskát vette meg nekem bátyám karácsonyra, bordó / burgundi színben, azonban a weboldalon csak a rózsaszínről van képük, bocsi. 


NYX Termékek

Ahogyan már jól tudjuk, az Allee bevásárló központban most megnyílt Magyarország első NYX üzlete. Hatalmas vágyam kipróbálni a Soft Matte Lipcream-eket, Zürich és Cannes árnyalatokban szeretném megvásárolni őket.


LUSH termékek.

Melyik lány, sőt még fiú is akár, aki ne szeretné a LUSH csodálatos, természetes és ahh isteni termékeit?!? Fürdőbomba, arcmaszkok, bármi jöhet. Minden mennyiségben. Egyébként csodálatos ajándékcsomagokat állítottak össze a boltokban, nézzétek meg azokat is!


Az én barátaim (SPOILER veszély) saját készítésű ajándékokat is kapnak. A külföldiek vászon táskát amit én dekoráltam, benne közös képekkel és egy "szelet Magyarországgal", a barátaim szatyrát pedig saját fényképes hűtőmágnesek is fogják díszíteni.
Az élmény az egyik legjobb ajándék, álmom egyszer hőlégballonozni! Aki ebben tud segíteni, szeretettel várom! :DValami elérhetőt is mondok, Aqua World belépők. Voltam a barátnőimmel, imádtuk, valószínűleg tavasszal ismétlés, ehhez pedig szuper ha az ember ajándék Aqua World belépőt kap. Emellett még hihetetlenül király lehet a Szabaduló szoba is, ajánlom nektek a www.szobafogsag.hu - t, a Párttitkár irodája nevű szobát már leteszteltem és hatalmas királyság. Nézzetek be!A külföldi barátaimmal beterveztünk karácsony és újév közé egy korcsolyázás, illetve nagyon szeretnék elmenni egy Paint cocktail rendezvényre, valamint egy fotózásra is. Szerintem ezek is remek ajándékok lehetnek ha valaki még nem járt ilyen helyeken.

Minden ajándéknak örülni kell és minden ajándéknak örülni is lehet ha az illető teljes szívével szeretetből adja azt. Ha ez így történik akkor teljes mértékben mindegy, hogy mi lakozik a csomagban. Ha ismered az ajándékozásra váró félt, könnyű dolgod lesz (az esetek 90%-ban, a maradék 10% Balázs...)

Remélem tudtam Nektek segíteni, vagy esetleg egy kis inspirációt adni a karácsonyhoz.
Ajándékozzatok ti is szívvel lélekkel!

Puszi,
Laura


You May Also Like

0 megjegyzés