Személyes // Évösszegző 2016

by - 1/03/2017


Nem is tudom hol kezdjem, a fejemben cikáznak a gondolatok, hiszen idén is átléptük az új évet, azonban szeretnék még egy kicsit vissza tekinteni az óévre is. 
Előre jelzem, hosszabb bejegyzés következik, de mindenképpen izgalmas lesz. 
Számomra 2016 az önmegvalósítás éve volt - bármennyire is klisé ez így - de ezzel a gondolattal tudom a legjobban kifejezni. Nem volt a kedvencem, nem volt könnyű sem, de tartalmas, ezzel nem tudok vitatkozni. A stílusom teljes mértékben megváltozott, ez főként az öltözködésemben nyilvánul meg. Sokkal jobban preferálom a nőiesebb darabokat, kissé elegánsabban öltözködöm. A sminkelésem terén is fejlődtem, kifinomultabb, tudatosabb lett az ízlésem. 

Sajnos az első hónapok igen homályba vesztek már, ezért sem kezdtem el mindent hónapokra szedni. Rengeteg fergeteges pillanatot éltem át, azonban nem tudom teljesen nyugodt szívvel azt mondani, hogy boldog év volt, de erről majd később.  
Január, Február különösebben nem volt mérvadó. Számomra ugyanolyan volt. A tavasz mindig hatalmas öröm számomra, hiszen ez a kedvenc évszakom, ezért úgy gondoltam, hogy a Március elején megszokott hosszú, derékig érő hajamat feladom és levágatom. Így született meg Április 7.-én a rövidebb hajam. ( Szerintem nem állt olyan jól, de azért szerettem ). Szülinapom alkalmából nem csak én változtam, hanem a blog is. L&L Beauty-ból Laura's Couture lett. Ezzel új fejezetet nyitottam, valamint leromboltam mindent amit az előző évben felépítettem. Nehézségek árán ugyan, de felélesztettem a Couture-t, visszanyertem az olvasottságot, immár majd egy éve függetlenül és megújulva működünk. Erre szenteltem a tavaszom utolsó felét. Geri ballagása után a nyár eleje teljes mértékben a felújítási munkálatokra ment rá. Festettünk, berendeztünk. Ennek gyümölcse most a lazacrózsaszín csodás szobám. 
Júliusban nagyon beindultak a dolgok a bloggal, megugrott a nézettség, a nyári aktívkodás eredményeként. Ünnepeltünk ugyan blogszülinapot, de elárulom, ez volt az utolsó, a Couture szülinapja ugyanis tavasszal lesz. 

Augusztus még nagyobb rohamot hozott, fergeteges nézettség, bts hét, remek outfitek és két együttműködés. Innen is köszönöm a Kreativátornak és a ZenZeronak! A nyár méltó lezárása képen pedig eltöltöttem egy hetet Csíkborzsovában, Erdélyben. Tánc, hangulat, kicsiny kikapcsolódás a külvilágtól. Imádtam! 

Az ősz fénypontja a Cosmopolitan Blogger Day-volt! Biztosan ott leszek a következőn is! 
Egy kicsit mesélve az iskolai dolgokról, aktív volt ez az első pár hónap a diák önkormányzatunk miatt is. Október, November azonban a legstresszesebb hónapjaim voltak, mind iskola mind magánélet témában, habár a bécsi kirándulásom csökkentette a rosszat, elegem lett belőlük, vártam már az év elejével járó tiszta lapot.

Elérkezvén a Decemberhez, adtam és kaptam, elmúlt a karácsony, fergetegeset korcsolyáztam, hatalmasakat estem és elbúcsúztattam az évet! 
Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik mellettem álltak, az olvasóknak, barátoknak, Bazsi, Móni, Geri, Csongor és sorolhatnám! Köszönöm a feledtető programokat, a segítséget, hogy meghallgattatok, elmondtátok az őszinte véleményeteket, kitartottatok mellettem. Nélkületek semmire sem mentem volna, és az olvasóim nélkül sem! Köszönöm!

Mindenkinek szeretetben, békében, szerencsében és boldogságban gazdag új évet kívánok. Köszönöm, hogy velem tartottatok, 2017-ben is "találkozzunk" ugyanitt! 

Sok-sok szeretettel, 
Laura 


You May Also Like

0 megjegyzés

[