Kívánságlista // Ebay

by - 2/14/2017Ismét kicsiny szünet után egy kívánságlistával készültem nektek. Ebay iránti szeretetem nincs csillapodóban, ezt mutatja az elkövetkezendő 10 dolog is. Linkeket a bordóval jelölt szavak alatt találtok. ;) 

Hajcsatok minden mennyiségben. Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy reggel igazából ideje és kedve sem volt semmit csinálni a frizurájával, azonban azt is megelégelte már, hogy mindig pontosan ugyanúgy néz ki a kiengedett haja. Ezek a tündéri csatok szerintem megoldják ezt a problémát, nálam toplistán vannak.Íme a híres 300 Forintos matt folyékony rúzsok is felkerültek a listácskámra. Teszteltem őket, tényleg hihetetlenül tartósak és nagyon durva színük van, szóval óva intelek titeket, a színek sötétebbek mint a képeken (még akkor is ha swatchon mutatják)

Ezt a koreai terméket nagyon- nagyon sokan felkapták az elmúlt hónapokban, én Maggie Beauty Junkey-nál láttam egy őszi kedvences videóban. Őszintén kíváncsi vagyok mire lehet képes ez a termék, habár az ára nem a legolcsóbb mindenképpen kipróbálnám. Egyébként magát a terméket a Holika Holika gyártja aki a híres Pig Nose mitesszer tapaszokat is.


Nagyon érik már nálam egy rendes ecsetkészlet vásárlása, ugyanis szeretném magam kicsit beleásni a sminkelésbe is. Ez jó lesz nekem is gyakorlás képen, valamint a blogot is színesíteném még egy kategóriával, azonban ehhez elengedhetetlenek a jó ecsetek.


Mert miért ne. Habár tél van, nyárra mindenképpen szeretnék venni egy ilyen vékony kimono-t. Ezeknek a nyár beköszöntével sokkal magasabb lesz az áruk, szóval ilyenkor akár még érdemesebb is lehet beszerezni. Ez a darab pedig gyönyörű!

Egyszerű, fekete letisztult óra, mivel a jelenlegi már elégé kezd meghalni. Nekem csak az egyszerű fekete, barna, fehér esetleg rosegold (de csak ha nagyon különleges darab) dukálnak, más szóba sem jöhet. Ezek például nagyon szép, nude darabok.Régóta keresek már egy olyan karperecet ami nagyon minimalista. Ez a hajlított, hurok forma hihetetlenül szép, nagyon letisztult és pont olyan mint amilyet szeretnék (mondjuk a fekete nálam kizárva enyhe műanyag hatás miatt). 
Nem terjesztem a drogfogyasztást, viszont a továbbiakban terveim vannak egy pár ilyen zoknival... :D Vagy lehet, hogy a magasabb szárúval jobban járnék?Nagyon furcsa divat lett ez, de amilyen furcsa annyira tetszik. Szerintem egyáltalán nem rossz, esetleg egy fekete és az a borszínű nagyon jól menne a ruhatáramhoz.
Mostanában egyre inkább megtetszett ez a motívum, mivel nincsen még semmi ilyen cuccom szívesen beruháznék erre a kis chokerre. Habár a fekete bársony pántok nem feltétlenül a kedvenceim, a változatosság kedvéért - és mivel jól beépíthető a ruhatáramba, na meg igen olcsón árulják -, valószínűleg rendelés lesz a vége... 


Mágneses töltő

Egy barátomnál láttam, megkönnyíti az életet ez a kis kütyü. Meglátjuk mennyire használható


Márványos telefontok

Mikor már a csapból is ez folyik, de az ember lánya nem tud leállni a nézegetésével. Nagyon!
Remélem felkeltette az érdeklődéseteket ez a poszt, a továbbiakban igyekszem aktívkodni már kicsit az oldal körül.
Maradjatok velem a továbbiakban is! 

Puszi,
Laura


You May Also Like

0 megjegyzés