Events // Megújult a Couture!!!

by - 3/27/2017Amint már páran láthattátok is, teljesen új formát kapott drága egyetlen kis blogocskám, ebben a bejegyzésben pedig informálni szeretnélek Titeket a működéséről, illetve megköszönni Balázsnak a spontán informatikusomnak a segítséget. Nélküle nem jöhetett volna létre ez a kis tündérország! Köszi! 
Főként informáló jelleggel terveztem ezt a kis posztot, de természetesen nem is én lennék ha nem vinnék bele egy kis személyes töltetet is. Régóta látogattam rengeteg más-más bloggerinát akik gyönyörű online felülettel rendelkeznek. Csodálatos munkák egytől egyig, képzelem mekkora energiát fektethettek bele (hacsak nem egy informatikus csinálta, az értékéből azonban így sem veszít). Sajnáltam már egy ideje, hogy én csak a bloggeres alapsablonokat használom, nincsen semmi különleges az oldalamon. Régóta szerettem volna már egy slideshowt, egy tökéletes helyen elhelyezett fejlécet és állandó gördülő menüsávot is. 

Egyszer csak rátaláltam egy informatikai remekműre, tele kódokkal és különféle tech-finomságokkal. Ez az egész arra hivatott létezni, hogy a bloggerek kedvükre alakíthassák át az egészet, ezzel kreálván teljesen egyedi oldalt maguknak. 
Nálam fő cél volt a vizualitás, szerettem volna ha az oldalt megnyitván sok-sok kép fogad, ezáltal is odacsalva, megtartva a tekintetet. Ebben az egészben egy álom vált valóra, hiszen a fejléc alatt megjelenik a slideshow az 5 legfrissebb bejegyzéssel. 

Pusztán annyit sajnálok az egészben, hogy kissé szoros lett a jobb oldali widget sáv illetve a szöveges rész, ezen sajnos nem tudok már javítani, de annyi baj legyen. Ez az egész egy álom számomra, tudjátok, az a fajta flow érzés jár át ami igen ritkán van. Megvalósult ez az egész, nagy munka árán ugyan, de tökéletesen. 

Fenn a gördülő menünél megtaláljátok a Home, About, Outfit, Personal, Events és Contact gombokat. Home alatt visszavisz a kezdő oldalra, About ugyan még kissé félkész, de egy hosszabb bemutatkozó bejegyzést szánok alá. Outfit és Personal /Személyes/ szerintem nem kíván magyarázatot, ahogyan az események és a kontakt fül sem. Alatta a szívem csücske, a slideshow az 5 legfrissebb poszttal, jobb oldalon pedig majdnem ugyanúgy megtalálható minden kis widget mint azelőtt. Remélem értékelni fogjátok ezt az egészet, számomra hatalmas csoda, hogy így sikerült, hogy magam előtt láthatom amit megálmodtam. Köszönöm, tartsatok velem és a megújult bloggal.

Remélem Nektek is tetszik! 

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés