Outfit // Dress tale...

by - 3/05/2017
Majd három hetes kihagyás után ismét itt vagyok. A február számomra mindig is egy ihlettelen hónap volt, hiszen igazából nem olyan téli de még nem is tavaszi. Öltözködés terén pedig kimaxoltam a lehetőségeimet a hidegebb idővel kapcsolatban, vártam hát a tavasz képében a megmentést. Mivel a héten melegebbre fordult az idő ezért mindenképpen szerettem volna befotózni egy outfitet, minél jobbat hiszen kompenzálnom kell a kihagyást.
Megígérem, ezek után újult erővel térek vissza!

Rátérve tehát a bejegyzés témájára, mindenkinek szüksége van a szeretetre. Nincsen másként ez a ruháknál sem, én személy szerint szeretem rendben és nagy becsben tartani őket, hiszen így sokkal tovább megtartják a szépségüket.
Minden darabnak története van a mai outfitben, kellemes emlékek fűznek hozzájuk. Szerintem a divatos öltözködés nagyon fontos, azonban nem csak ezt kell figyelembe venni. Ha az adott ruhadarabhoz egy-egy kellemetlen emlék fűződik már kevésbé hajlunk a felvételére.
Ellentéte ennek az egésznek a mai outfitem is, hiszen itt minden darabnak megvan a maga sajátos története. Kezdjük is a mesélést, teát kávét elő!

A szaggatott farmer amit láthattok egy vicces vásárlásom eredménye, ugyanis ez a darab a Pull&Bearből van. Tudni kell, hogy az elmúlt időben rengeteget nőttem (kb 10 cm) és hát rengeteg ruhám kicsi lett. Ez a farmer egy egyszerű fekete nadrág volt amit elraktam a szekrénybe, majd mire kivettem már nem volt jó a hossza. Drága Gerim mentette meg a helyzetet, ugyanis eldöntötte, hogy mielőtt kidobnám szaggassuk meg. Amolyan boyfriend hatást kapott, szaggatással és a felhajtott aljával egy egész különleges stílusa van. Na meg a sok-sok nevetés mikor nem sikerült ugyanott kiszaggatni a két térdét :D.
A cipőm egy igazi álom darab volt. Biztos nálatok is megtörtént már, hogy elképzeltetek egy ruhadarabot és egyszer csak ott termett előttetek egy bolt kirakatában. Én így jártam ezzel a cipővel, rettenetesen kényelmes, mindenhez illik, remek tartása van. Mindig mosolygok egy jót mikor felveszem, ez az én tökéletes darabom.

A felső története a legkülönlegesebb, hiszen ez a Valentin napi ajándékom volt. Mivel jelenleg boldog szingliként tengetem mindennapjaimat nem számítottam semmi ilyesmire a szerelmesek napján. Kedves Dia barátnőm meglepett engem egy ilyen felsővel. Basic de ennek ellenére hihetetlenül szuper. Olyan boldog vagyok mikor ez rajtam van! Mindig tudom, hogy szeretnek!Kiegészítőkként a napszemüvegem és a ZenZero nyakláncom van jelen a képeken. A napszemüveg azért fontos darab, mert az egyetlen ami tényleg jól áll, valamint rengeteget vártam rá (eBay). Egyik délután hazafelé mentem amikor elhatároztam, hogy ott lesz a postaládában... és megmagyarázhatatlan okok miatt tényleg ott volt. Képzelhetitek az arcom mikor megláttam :D.
A nyaklánc története annyi, hogy a blog első megkeresése a ZenZero által történt. A mai napig nevetek mikor visszagondolok az email elolvasására. Fontos számomra ez a kis kövecske.
Nadrág: Pull&Bear 
Póló: Bershka 
Cipő: Deichmann 
Napszemüveg: eBay
Nyaklánc: www.zenzero.hu 
Haj: Lilla ( http://lillsbeauty.blogspot.hu) 

Minden darabnak lelke van. Gondoljatok csak bele mennyi csodás dogot megélünk a különböző ruhákban! 
Vigyázzatok, szeressétek a ruháitokat hiszen ezek vagytok ti, a személyiségetek is ebben jön a felszínre. Köszönöm mindenkinek aki hozzájárult ennek az outfitnek az elkészüléséhez! 

Puszi, 
Laura


You May Also Like

0 megjegyzés