Blogszülinap // Haul

by - 4/30/2017Habár megkésve, ez a bejegyzés még a blogszülinaphoz tartozik. Igen, vonakodva bár de megcsináltam egy Hault ami kifejezetten a szülinapi ajándékaimra koncentrál. Idén mindenképpen szerettem volna, ha minél kisebb ajándékokat kapok, hiszen úgy gondolom nem ebbe az irányba kell elmozdulnia egy szülinapozásnak, azonban a barátaim igazán megleptek! Csodálatos és semmiképpen sem apró dolgokat kaptam tőlük, nem is beszélve a meglepetés buliról! Ezen ajándékok mellett megmutatom azokat is amelyeket magamnak vettem amolyan "most megérdemled Laura" indokokból.Kissé bizarr kinézetű, de az egyik legjobb termék amit valaha használtam. Egy egész pici adag elég a teljes arcomra, vízzel kell hígítani az állagát majd eloszlatni a bőrön. Ez a picike a teszter verziója, mindenképpen próbáljátok ki ha lehetőségetek nyílik rá. Szerintem szuper!  


Ez az öt darab (egyébként hat darabos készlet) gyűrűszett a H&M-ből van, a hatodik éppen a lakásban sínylődik valahol. Esküszöm nem tudom hol, de biztosan itthon van! :D 


Ez két olyan dolog amik nekem nagyon kimaradtak. Sosem volt szempilla göndörítőm, ezért is voltam nagyon boldog mikor Orsikám megajándékozott vele! A másik ilyen darab a tipikus rózsaszín szájfény. Őszintén megmondom, szinte nem is használtam még szájfényt... 


Íme itt a szemem fénye! Csodálatos ez a Zoe Phobic táska, köszönöm mindenkinek aki részt vett abban, hogy a kezemben tarthassam! Ámulok rajta már napok óta.


Nagyban belevágtam a gél lakkozásba, ugyanis sokkal tartósabb és szebb manikűröket lehet elkészíteni ezzel a technikával. A későbbiekben tervezek blogbejegyzést készíteni erről, azonban most a legújabb lakkomat mutatom be nektek. Ez a cseresznye piros színű a 199-es számot viseli és a Diamond Nails kínálatából van. Szerintem ők a legmegbízhatóbbak e téren! Ez a szintén bizarr kinézetű barna cucc pedig egy remélhetőleg szuper test és arcpakolást rejt. Azért írtam feltételes módban, mert még nem volt alkalmam kipróbálni de kíváncsian várom a hatást. Ó, és kávés! 


Geritől kaptam ezt a csodálatos telefontokot. Ezek a páros darabok (neki egy Kinges van) most igazán divatban vannak, habár mi nem vagyunk egy pár, szívesen viseljük őket. Király minőségű, rendesen meglepett egyébként.


Ez a termék is hihetetlenül jó, szintén egy felindulásból vettem meg. A későbbiekben komoly szerepet fog kapni a blogon egy érdekes teszt alatt.


A két könyv pedig a szívem csücske volt, habár a polaroidokat a mai napig nem tudom hova tenni, valószínűleg ez az igazi értéke.


A végére pedig a másik csodát hagytam, ezt a gyönyörű cipellőt. Imádom! 

Ennyi lett volna ez a szerzeményes bejegyzés, remélem tetszett! 

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[