Outfit // Cherchez la femme

by - 4/09/2017Nemrégiben olvastam egy könyvet, hiszen kit ne érdekelne a párizsi nők finomsága, az a különleges légkör amit teremtenek a maguk kis furcsaságával. Azonban a könyv elolvasása után elgondolkodtam, vajon a magyar nőknek nincs meg ez a különleges aurájuk? Vagy más országok női nincsenek ekkora hatással a külvilág felé? 
A válaszom ebben a bejegyzésben született meg, hiszen lehetsz bármilyen nemzetiségű, nyelvű, bőrszínű és kinézetű, nő vagy. Nő vagy, mert annak születtél, az életnek tervei vannak veled. Tervez a "nőségeddel". Különleges vagy, legyél bármilyen. Néha furcsák vagyunk, különbözőek, szeszélyesek és bolondok. Néha ilyenek vagyunk, néha pedig amolyanok. Azonban egy biztos pont mindig van: Nők vagyunk. Erre kell tehát büszkének lennünk ebben a nagy világban, valamint elfogadnunk és szeretnünk a különlegességünket. Kiállnunk érte. 

Ez a bejegyzés számomra egy olyan különleges hangulatot áraszt amelyre igazán büszke vagyok. A cím is a nőiességet tükrözi, Cherchez la femme - Keresd a nőt. Ez a kis francia mondat, szállóige teszi teljessé a képek kissé elvont hangulatát, a pasztellkék oversize ingem finom lengését, a beborult idő hűvössége és a tavaszi langyos fuvallat elegyét. A kis vintage szemüveg adta meg ennek az egész outfitnek a különlegességét, valamint az amolyan "feketebárány" cipőm pedig jelképezi a sportosságot, erősséget. 

Egy a lényeg, lehetsz bármilyen, mindig nő vagy. Légy büszke a saját mivoltodra! Laura

You May Also Like

2 megjegyzés