Wishlist // Glamour napi kuponmustra

by - 4/04/2017Hamarosan ismét Glamour napok, én pedig az elmúlt idő sok-sok lelkizős és inspirálós posztjáról visszakapcsolok egy kicsit a beauty vonalhoz. Amit még fontos megemlítenem, hogy a budai oldalon a Campona, a pesti oldalon pedig az Arena Plaza lesz idén a Glamour-napok főhadiszállása.

 Nem is húzom tovább, jöjjön tehát egy kis kuponmustra!

Adidas - 50% DM

Adidas tusfürdő apukámnak és a kedvenc fújós kiszerelésű dezodor nekem. Egyébként ez a dezodor tényleg király, nekem a tesiórákon és futásnál nélkülözhetetlen darab.Burjois - 25% DM

Szeretnék már közelebbről is megismerkedni ezzel a márkával, szívesen kipróbálnám egy púderüket, esetleg korrektorukat. Igazából kicsit furának is érzem magam, hiszen rengetegen mondták már nekem, hogy milyen jó Burjois termékeket lehet kapni, én azonban sosem használtam még ilyet. Itt az idő kipróbálni!
Garnier micellás víz - 50% DM - Garnier bőrápoló termékek - 25% Rossmann

Sosem árt ha van otthon micellás víz, minden nap használom így fogyóeszközzé vált, a Garnier új fátyolmaszkjait pedig már régóta kívánságlistás helyre tettem :) 


L'Oreal Paris szempillaspirál - 50% DM

A legmegbízhatóbb márkának tartom a L'Oreal Parist, eddig sosem csalódtam még bennük. A szempillaspirálom (So Couture) is innen van, eszmei értéke pedig a blog neve, tehát szeretnék valami újat de ehhez legalább felérő szempillaspirált a L'Orealtól.Rexona Maximum Protection - 50% DM

A legjobb izzadásgátló amit valaha láttam, azonban csak a világos zöldnek van vállalható illata számomra. Remélem ezen majd bővítenek egyszer.
Gliss Kur - 50% DM

A vizes és kócos hajam hajmosás utáni megmentője a fújós balzsam.


Signal - 33% Rossmann

A kedvenc fogkrémemből is lassan már hiány van, szeretném beszerezni a pótlást.Bauch & Lomb - 30%

Anyukámmal kontaktlencsésekként nagyon fontos a folyadék, ebből is illene már egy utánpótlás.H&M 20%

Szerintem ez nem kíván kommentárt. :D

MANGO 20%

Szintén akár csak a Burjois, ezzel a márkával sem ismerkedtem meg még közelebbről. Szeretném azonban szélesíteni a látókörömet, tehát mindenképpen megérné legalább csak belátogatni.

NewYorker - 20%

Ez sem igényel semmiféle különleges körítést, ruhára mindig szükség van!

NYX - Ajándék mini ajakkrém

Születésnapomra szeretném megörvendeztetni magamat az egyik NYX Matt ajakkrémmel, ha egy mini kiszerelés is jön velem az csak hab a tortán!

Playersroom - 20%

A szüleimtől idén nem kértem semmi különlegeset, csak egy normális cipőt. Már ki is néztem, azonban nem lövöm le, egy outfitben nagyon jól fog kinézni ;)

Pupa Milano - 20-50%

A szempillaspirál B terve.

F&F - 20%

Rengeteg csodás inget találtam itt, ezekből pedig pont hiányom van. Egy próbát megérnek.

Remélem sikeres lesz a kincsvadászatotok, sok sikert kívánok mindenkinek! Találkozzunk az Aréna Plazaban :) 

LauraYou May Also Like

0 megjegyzés