Beauty // Dolce&Gabbana - Light Blue parfümteszt

by - 5/11/2017


Rengeteg olyan embert ismerek, akik naponta, hangulatnak megfelelően változtatják a parfümjüket. Megvesznek egyet, megvesznek egy másikat is és párhuzamosan használják őket. Számomra ez annyira furcsa, hiszen amióta az eszemet tudom csupán egy aktuális parfümöm volt és mindig kerestem a személyiségemnek, stílusomnak megfelelőt. 

Szerintem akkor igazán jó egy parfüm, ha teljes mértékben tükrözi a viselőjét, mind személyiségben, mind pedig stílusban. Ha megfelelően hozzánőtt a viselőjéhez. Véleményem szerint a parfüm ugyanolyan örök darab mint a természetes hajszínünk. Megszokjuk, megszeretjük, a részünkké válik. 
Amióta csak élek, mindig volt egy kis üveg Dolce&Gabbana parfüm anyukám tükrös szekrényében. Egy utazás során vette, rettenetesen öreg volt már és szinte semmit sem használt el belőle, de a szekrényt mindig belengte a kellemes parfümillat. Mikor kicsi voltam, rendszeresen megszagolgattam titokban, amolyan "nagylányos" érzetet keltve. 

Sokáig kerestem, kutattam a "folyékony Laurát", de mindig rá kellett jönnöm, hogy ott van az orrom előtt. Végig a szekrényben volt, nem kerestem hát tovább. Az öreg parfümök azonban megkopnak, így az újravásárlás mellett döntöttem. Milyen jól tettem! Hazahoztam a Douglasból ezt a csodát és azóta szinte minden nap viselem. Máson ez az illat másként érződik, ez teszi különlegessé, mutatja a minőségét is. Tartós, sokszor még fürdéskor érzem ahogy lemosom a bőrömről, és télen mikor belengi a meleg sálamat. 

Illatjegyeiben először felfedezhető a citrusosság, a virágos-gyümölcsös illatok körébe tartozik, de egyáltalán nem az édes kategória. Nőies, határozott illat egy kis játékossággal magában. 

Fejjegyek: alma, cédrus, harangvirág, citrom
Szívjegyek: fehérrózsa, bambusz, jázmin
Alapjegyek: ámbra, pézsma, cédrus

Tökéletesen illeszkedik rám, büszkén viselem magamon. Hozzám nőtt. Íme a képek: 
Remélem sikerült érzékeltetni, átadni a hangulatot amelyet viselése közben érzek. 

Ölel, 
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés