Outfit // Beauty begins...

by - 5/02/2017


Volt szerencsém a tavalyi évben egy pólót készíttetni magamnak, IDE kattintva eléritek ezt a szuper lehetőséget. Az egyediség szerintem egy igazán csodás dolog, ez megnyilvánulhat az öltözködésünkben is. Számomra ez a póló igazán fontos, hiszen a blog egyik collabjának gyümölcse, valamint a saját kis lelkivilágom találkozik rajta.

A mai bejegyzést azonban nem ennek a pólónak szenteltem. Ez a poszt a fenomenális szülinapi ajándékom miatt jött össze, valamint egyfajta burkolt köszönömként az áprilisban sokat emlegetett barátaimnak. A meglepetések véget nem érő sorát, a csodálatos bulit, a szervezkedést szeretném megköszönni. Gondoltatok rám, ez mindig könnycseppet fog csalni a szemembe!

Visszatérve kicsit a táskára, a másik fontos információ ezzel kapcsolatban a márka. Amint látjátok, ez egy Zoe Phobic táska, egy magyar tervező lány Szimon Ágnes Nóra keze munkáját dicséri. Egy igazi csoda! (webshop linket a névre kattintva érhettek el)

Szeretnék itt a blogon is nagyobb hangsúlyt fektetni a magyar tervezői munkáknak, a jövőben tervezek ilyen wishlisteket és különlegességeket is megosztani itt, mert hiszem, hogy a magyar divat éppolyan fontos része lehetne az életünknek mint a fast fashion ruhaboltok kínálata. Csodálatos érzés egy olyan táskát tartani a kezemben, ami kézzel készült, ami kicsit egyedibb, aminek az ára egy magyar ember támogatására ment. Szerintem ez az egész azért is pozitív, mert azokat a márkákat amiket igazán szeretek szeretném támogatni az áru megvásárlásával. Ez a táska egy olyan darab, ami kívül belül tökéletes, a háttértörténet is csoda, valamint a tervező is kifogástalan. Köszönöm, hogy léteznek ilyenek Magyarországon, hogy vásárolhattam (illetve vásárolhattak nekem), a gyors kiszállítást és azt is, hogy támogathatom ezzel a magyar divatot.
Gondoljátok meg, hogy kinek a keze munkája éri meg a pénzeteket, hogy miért is fizettek, én pedig továbbra is buzdítalak benneteket, hogy támogassuk a magyar divatot, a magyar tervezőket!

Sok-sok szeretettel,
Laura 
You May Also Like

0 megjegyzés