Whislist // Nagy nyári kívánságlista

by - 6/11/2017


(Először is bocsánat ezért a borzalmas kezdőképért... :D)

Nagyon régen volt már egy egyszerű kívánságlistás bejegyzés. Legtöbbször Aliexpress vagy eBay a téma, azonban most szerettem volna a nagyobb fast-fashion márkáktól is válogatni, hiszen nagyon elkéstem a nyári ruháim beszerzésével (azért lesz pár online kívánság is).
Egyébként meglepően nagy a nézettségük ezeknek a bejegyzéseknek, rendkívül örülök ennek. Na de csapjunk a közepébe! (A termékek linkjeit a rózsaszín területre kattintva érhetitek el).

Cipő téren szeretnék a jelenlegi szandálom mellé egy papucsot, valamint egy espadrillest is beszerezni. Ehhez csodálatos kínálatot jelent a H&M, nézzétek csak:
Ha már a nyári dolgoknál tartunk, be kell vallanom rövidnadrág és szoknya téren sem állok a legjobban, ruhákról nem is beszélve. Briginél találtam rá a Manzarafashion oldalára és ezzel együtt erre a csodaszép babarózsaszín ruhára is. Hát nem gyönyörű?


Ez pedig egy csodás, szintén H&M-es overál, szerintem tökéletes ha egy kicsit elegánsabban szeretnénk felöltözni. 


Ez a csodálatos rövid, zsebes darab szintén a H&M kínálata


Pólók terén is igen rosszul állok, mostanában csak basic színeket hordtam, azaz fehér, fekete és bézs darabok túlnyomórészt. Ezen sürgősen változtatnom kell, hiszen itt a nyár! Magamat meghazudtolva először azért még ezt a bézs Zarás darabot mutatnám meg nektek:


Ez a Stradivariusos póló is egy csoda!


Azért természetesen egy kis eBay sem maradhat ki ha már kívánságlistás bejegyzést írunk, ezt a telefontokot kifejezetten futáshoz találták ki, én pedig próbálom a lehető legjobban beleépíteni a mozgásomba és ezáltal a szabadidőmbe is a futást, ez a kis tok pedig sokat segíthetne. 

Szavak nélkül, ez a legkirályabb telefontok amit valaha láttam!
Cute  I'm a Slothicorn Rainbow unicorn Love coffee cats Soft TPU Design Phone Case Back Cover For iphone SE 5S 6 7 6S 7Plus
Ha már unikornis akkor ez a póló szintén egy hatalmas poén, rettenetesen jól néz ki!

Remélem tetszett Nektek ez a kis ruhás whislist, ha szeretnétek még ilyet akkor mindenképpen írjátok meg kommentben. 

Laura


You May Also Like

0 megjegyzés