Fotó // Portrét álltam...

by - 7/04/2017Rendkívül különleges számomra ez a bejegyzés, valamint az alábbi képek is, hiszen amint olvashattátok a legutóbbi személyes posztomat, nem éppen a legjobban álltam arcbőr téren. Az előző bejegyzést IDE kattintva eléritek. 

Ahogyan mondtam is, szerencsére és egy tömeg gyógyszer hatására meggyógyultam, visszanyertem az arcbőrömet teljesen normálisan és foltmentesen. Amikor elmentem Gerihez először hault fotóztunk, majd felvetette, hogy mi lenne ha beváltanánk a régóta megígért projektet, és végre portrét is készítenénk. A hátterünk egy csíkos, valamint egy teljesen fehér lepedő volt, habár utólag visszagondolva egy vasalás igazán nem ártott volna nekik. Gerit idézve "legalább ad neki egy kis pluszt", ezen majd a jövőben változtatunk.
 Először kicsit furcsán éreztem magam, hiszen szokatlanabb volt a környezet, de mindenképpen jó érzés volt ezt is kipróbálni. Szerintem lesz még ilyen sorozat, hiszen elég sok mindent kell változtatnunk és gyakorolnunk még, de én teljes mértékben meg vagyok elégedve a képekkel. 

Számomra azért fontos és közelálló ez a sorozat, mert nem csak különleges és új tapasztalat, hanem egyúttal láthatom a gyógyult arcbőrömet. Visszakaptam tökéletesen, ez pedig hatalmas kincs. Vigyázzatok magatokra lányok! 

Ti mit gondoltok erről a sorozatról? Legyen még ilyen a blogon? Írjátok meg a véleményeteket kommentben, mailben vagy a blog Facebook oldalán! 

Geri gondolatait is eléritek a blogján, IDE kattintva. 

Puszi,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[