Haul // Nyári gardróbfrissítés

by - 7/02/2017


Számomra a mai napig meglepő dolog, hogy ennyire kedvelitek a haul típusú bejegyzéseket. Olvasni én is szeretem, azonban annyira gyerekcipőben vagyok még így a szerkesztését illetően, hogy nem tudom mennyiben élvezhető mindaz amit "haul" címszó alatt publikálok.

A mai poszt csak és kizárólag nyári ruhákat és kiegészítőket fog tartalmazni. Tavasz végén amikor hirtelen melegebbre fordult az idő kissé megijedtem, hiszen a nyári ruháimat, rompereimet (Fun fact, az egybe rövidnadrág és pántos / vállnélküli felső, amit én mindig overálnak hívtam, kiderült, hogy valójában romper :D ) teljes mértékben kinőttem / elhasználtam. Habár haspólóban és színes pólókban még mindig hiány van, próbáltam feltölteni a készleteket, így sikerült beszereznem az alábbi darabokat is.

Itt van például ez a csodálatos - mint kiderült - , romper, a H&M darabja. Mély, padlizsán lila színű, hihetetlenül kényelmes, csak a zsebeket hiányolom róla.


Két pólót is sikerült beszereznem, mivel mostanában eszméltem fel arra, hogy csak monokróm, egyszínű darabokat hordok, kizárólag natúr és basic színekben. Szerettem volna feldobni a nyaramat egy kicsit, így jött velem a C&Aból ez a csodálatos pink póló, különleges, fodros ujjakkal. Elhoztam egy aranyos cicás pólót is a Pull&Bearből, szerintem nagyon vicces.Ruhából és szoknyából még hiányom van, egyedül ezt az egy, fekete hímzéses ruhát vettem, szintén C&A darab. Már készítettem is egy outfitet vele, ITT megtaláljátok.


Rövidnadrág is hazajött velem. Az egyik egy teljesen egyszerű de mégis csodálatos farmer darab, a Bershka kínálatából. Magas derékkal és erős koptatással rendelkezik, szerintem eszméletlenül szép, biztosan szerepelni fog még egy-két outfitben.Mindig hiányzott a ruhatáramból az egyszerű, fehér ing. Azóta szeretnék egy normálisat, amióta az eszemet tudom és nem kell hordanom az iskolai ünnepségekre előírt ósdi, minőségtelen darabokat. Egy kedves barátnőmtől most lehetőségem volt kapni egyet, hát éltem vele. Oversize fazonú, két zsebecskével. Rettenetesen örülök neki, már ez is pipa végre!


Haspólóból sosem árt, azonban sajnos most megfogyatkoztam belőlük, kinőttem párat. Egy csodás bordó darabot sikerült beszereznem, szerintem csodálatos! NewYorker egyébként.


Egy eléggé megosztó darab is került hozzám, ugyanis vettem a H&Mben egy platformos papucsot. Elsőre hatalmasnak és otrombának tűnt, de amint felpróbáltam rájöttem, hogy eszméletlenül kényelmes és szuperül néz ki! Habár a 38-as méretemhez egy 40-es darab illett, hazajött velem és kicsit sem bántam meg! (Még akkor sem, ha sok-sok barátomnak nem tetszik... )

Ti mit vásároltatok nyárra? 

Ölel,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[