Outfit // I didn't text you...

by - 7/09/2017


Aláfestő zenét ITT találtok ehhez a bejegyzéshez 

Tudjátok milyen érzés egy impulzusvásárlás nem? Amikor csak leakasztod a ruhadarabot és tudod, hogy nem terveztétek egymást de biztosan szatyorban fog landolni. Én is így jártam ezzel a felsővel, habár ritkán teszek ilyet. Annyira örülök, hogy végre egy színesebb darabot mutathatok nektek, hiszen januártól kezdve szinte csak basic színeket hordtam, semmi különlegesebbet. Nagy hiba volt!
Félreértés ne essék, nem buzdítanék senkit alkoholfogyasztásra, szerintem rendkívül vicces ez a felirat, határozottan értékelhető poén és nem mellesleg aki ismer, annak egy belsős poén is lehet...

Habár mindenki fesztivál lázban ég, idén én nem látogattam el egyre sem, azonban ez a felső igazán megállná a helyét ott is. Remélem jövőre egy Major Lazert elcsíphetek majd a Szigeten, addig is itthonról nézem a blogokat, vlogokat, fotókat. Imádom a fesztivál hangulatot, nagyon várom már az én első élményemet, a Major Lazert pedig csak imádni tudom, örök favoritok nálam, számomra ők az igazi "nyár" úgymond!

Szerintem csodás színei lettek ennek a bejegyzésnek, rendkívül megállja a helyét ez az outfit a melegben, habár a fotózás végére kicsit fel kellett kötnöm a hajamat, egyébként is sokszor megkapom, hogy szinte mindig ugyanúgy áll a képeken. Imádom ezt a manbun hatású frizurát, szerintem nagyon laza megjelenést kölcsönözhet, (csak azok az apró göndör babahajak ne lennének!). A fehér rövidnadrágot pedig azért választottam, hogy semmiképpen se mutassak egy sötétebb outfitet ismét. Alapdarab!

Ti mit gondoltok erről? Ellátogattok idén egy fesztiválra? Ki a kedvenc előadótok? Crop top // Bershka 
Short // H&M 
Sunglasses // eBay
LauraYou May Also Like

0 megjegyzés