Outfit // Next to you the sky is more blue...

by - 7/23/2017


Amióta az eszemet tudom imádtam a mezőket, piknikeket. Amint láthattátok már a repceföldön készült Abeille outfitemet, most egy kisebb búzamező közepében találtam egy csodás hátteret ennek a MANGO ingruhának. Imádom a kék ég és a ruha színének a harmóniáját, szerintem csodálatos darab ez a hosszú ing, egy kis kötővel a derekánál. Eszméletlenül aranyos, babakék színű fehér csíkokkal. Az egyik legjobb vételem volt az elmúlt hónapokból, totál szerelem. 

Talán ennyit mondanék a ruháról, hiszen számomra ez így még mindig nagyon száraz, szeretném megtölteni tartalommal, és bármennyire furcsa és klisé lesz a téma, szeretném megköszönni Gerinek, a legjobb barátomnak a képeket. Csodálatos érzés kibarangolni a földekre és naphosszat csak fotózni. ( Fun fact: a nap kiszívta a hajam színét így most kicsit szőkébb, vörösesebb vagyok aminek hihetetlenül örülök! :D )
 Rengeteg, számtalan bejegyzésemet csodálatos hangulat és szebbnél szebb képek kísérték, de ez nem valósulhatna meg olyan ember nélkül, akivel nem dolgozom teljes átszellemülten, precízen és természetesen felhőtlenül boldogan.

Az idei évben érzem teljesen összekovácsoltnak a baráti társaságomat, ami számomra hatalmas jelentőséggel bír, hiszen a legszebb dolog szerintem ha egy támogató, erős közösség áll mögöttem. Kihatással vannak az egész lényemre, szinte már az öltözködésemet is meghatározzák. 
Rettenetesen furcsa dolog észrevenni, hogy egy-egy ember milyen mértékben hozzánk tud tenni és milyen mértékben tud elvenni belőlünk. 

Ne féljetek barátokat keresni, találni, hiszen én például olyan személyiség vagyok aki nagyon szereti az új embereket! Rengetegen vannak ilyenek és bármennyire is vagytok introvertált személyiségek, az, ha megosztjátok őszintén magatokat más emberekkel csak pozitívan érhet véget. Rengeteg zárkózott, félénk embert ismerek, talán nekik is címezem ezt kicsit. Több türelem kell hozzájuk, de ezek a kissé furcsa emberek számomra azok akik igazi egyéniségek, én pedig próbálom őket megtalálni. Ez a ruha is egyéniség, hiszen szinte mindenki talált benne hibát, sok-sok barátomnak és hozzátartozómnak nem tetszett, de szerintem igazán egyedi és ettől a véleménytől fogva már sokkal többet is jelent. Lehet csak én vagyok ilyen elmélkedős egy ruhával / blogposzttal szemben, de remélem kicsit át tudtam adni valamit abból, hogy én hogyan vélekedek erről az egészről, valamint milyen jelentést hordoz magával ez a ruha számomra.

Remélem tetszenek Nektek ezek a képek, teljes boldogságban készültek. Köszönöm Ger! Ruha // MANGO
Napszemüveg // Aliexpress
Fotók // Szőke Gergő 

Szeretettel,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[