Wishlist // Aliexpress - Unikornisokba borulva

by - 7/14/2017Ismét egy szuper kívánságlistát állítottam össze, ebben nagy segítségemre volt az Aliexpress saját telefonra letölthető applikációja. Ennek van egy csodás kívánságlista funkciója, így sokkal kényelmesebben és könnyebben tudom kezelni a megrendelésre váró termékeket.

Lesz itt minden, talán túlnyomó részt unikornisos és rózsaszín dolgokat találtam, de nézzétek el ezt nekem, a lelkem még túl gyermekded. :D Annyi szuper cucc van, vágjunk is bele! Tudjátok, a termékek linkjét a nevükre kattintva megtaláljátok.

Unikornisos gym bag

Egy barátnőm már megrendelte és szuper minőség, ez pedig nem pénz érte, most egyébként is hatalmas divatját éli.
Csomós karkötő 

Annyira gyönyörű és minimalista ez a karkötő! Már csak abban reménykedem, hogy nem lesz túl nagy az én vékonyka csuklómra.Ez a "chubby unicorn" feliratú bögre hatalmas poén szerintem, habár az ára kicsit húzósabb 

Rainbow Dash telefontok

Imádom a My Little Pony-t és mivel Pinky Pie telefontokot nem nagyon gyártanak ezt a Rainbow Dashes darabot nagyon szívesen megrendelném.
Hangjegyes párnák

Nagyon nagy szükségem lenne már pár új díszpárnára, ezek nagyon szépek.


Emoji power bank

Szükségem van már egy power bankra, hiszen - bármennyire hihetetlen - , nekem sosem volt hordozható aksim. Nem tudom mennyire megbízható, de ez az emoji hatalmas :D


Ez egy igazi csoda! Biztosan megrendelem, tökéletes lenne számomra.


Unikornis párna

A hercegnők nem beszélnek csúnyán, de ez annyira király, hogy mindenképpen be kell szereznem.


Kábel védő

Ismeritek az érzést amikor a kábeletek (Iphone-t használók "előnyben" ) csodálatos módon eltörik és különböző mérnöki pontossággal beállított szögben szikszalaggal rögzítetten egyszer csak elkezd tölteni? Na én is ismerem, ez a kis cucc pedig annyira praktikus, hogy szintén biztos befutó. (Amerika kapitányos is van!)
Patchek

Hihetetlen, hogy milyen olcsón lehet itt hozzájutni ezekhez a felvasalható patchekhez. A farmer kabátom nagyon örülni fog.


Minimalista karkötő

Ez igazából nem tudom mit jelképez, kicsit hasonlít számomra ribizlire vagy szőlőre, mindenesetre gyönyörű, én pedig karkötő hiánnyal küzdök.


Zongorás bögre

Annyira csodálatos ez a bögre! Élvezet lenne minden reggel ebből inni a kávémat.


Ti mit rendeltetek legutóbb? Szeretnétek hault is a termékekből? 


Puszi, 
LauraYou May Also Like

0 megjegyzés

[