Beauty // Kedvenc ajaktermékeim

by - 8/04/2017
Mint szinte minden nő, én is eszméletlenül rajongok az ajaktermékekért. Legyen az matt vagy csillogós, rúzs, filc, szájfény vagy ceruza. Szeretek kísérletezgetni velük és egész sok fel is gyűlt mostanában a fiókomban. Természetesen bő kívánságlistám is van, hiszen annyi szépséges színt és márkát nem próbáltam még ki! 

Egyébként a bejegyzésről annyit muszáj elmondanom, hogy próbálkoztam kategorizálva bemutatni a termékeket, azaz nude, matt - fényes, ceruzák, szájfények, ápolók és durvább színek de még mindig kicsit logikátlannak tűnik a rendszerezés, így igazából csak szépen sorban leírom őket úgy ahogy vannak. Remélem nem lesz majd túl össze meg vissza... 


Elsőként a ceruzákat mutatnám meg, hiszen valójában ezek is nélkülözhetetlenek a rúzsozás szempontjából. 

A képen az első darab a Lovely Klips lipkit szájceruzája, Sweety árnyalatban. A középső egy essence ceruza ami a #06 kódot viseli. Ezt egyébként szoktam használni a szám teljes területére is mivel gyönyörű színe van! 
A harmadik ceruza az eBay-es fake Kyle lipkitem ceruzája. Ennek a folyékony testvére szörnyű, használhatatlan volt de a ceruza szuper, nagyon szép színe van és tartós is.
Áttérve a hagyományos rúzsokra, főként nude és rózsaszín színeket használok amint láthatjátok. Balról jobbra az első egy Rimmel Kate Moss rúzs, mégpedig az #54 Rock N Roll nude darab. Csodás színe van, feldobja a hétköznapi sminkemet. 
A második darab is a Kate Moss kollekcióból van, ez a #38 Rosetto nevet viseli. Eléggé megfeledkeztem róla mostanában, de csodás, kicsit korallosabb, fényes színe van. 
A harmadik egy AVON darab amely a pout névvel lett ellátva. Ez egy csillámosabb darab, nagyon visszafogott de kellemes, csillogó színe van.

A negyedik pedig egy essence rúzs ( #07 - Natural Beauty ) amely szinte az első rúzsom volt. Imádom a színét de a tartóssága azért nem a legjobb sajnos. Ennek ellenére nagyon sokat használom.A sötétebb színek kategóriája következik. Az első egy Maybelline rúzs 960 - Red sunset névvel és csodálatos, vibráló, matt pink színnel. Ritkán viselek ilyen erős rúzst de ez számomra a tökéletes pink szín. Nem mellesleg az egyik legjobb matt rúzsom. 
A második nálam a totális favorit. Ez a bogyó színű matt Catrice rúzs a szívem csücske! 070-es számot visel de sajnos már kivonták. :(Szintén matt kategória következik. az első az AVON matt rúzsai közül a Pure Pink nevű darab, csodálatos színe van, hihetetlenül szépen terül, nem szárít és meglepően olcsó is. Nagyon ajánlom! 
A másik egy folyékony rúzs (Lovely Klips - sweety)  amely pedig a lehető legjobb matt rúzs amivel eddig találkoztam. A ceruzájáról már olvashattatok fentebb, csodálatos ez a szín és szintén olcsóbb darabról beszélünk. Lerobbanthatatlan!

Ajakápolók terén én mindig a mézre esküszöm. Éjszaka szoktam bekenni vele a számat, másnap csodálatosan puha és telt ajkakkal ébredek. Nagyon nem használok más ajakápolót, ez megadja azt a kis pluszt amire szükségem van. Jó tanács, hogy fogjátok össze a hajatokat ha éjszaka így szeretnétek aludni (a párnám még sosem lett olyan szerencsére :) )

Ajakápolók terén beszereztem a Baby Lipseket, Strike a Rose és Pink Punch árnyalatban. Egész jók, régen hatalmas kedvenceim voltak de már találtam jobbat náluk. 
Középen pedig egy Douglas szájfényt láthattok, az utolsót amit meghagytam a gyűjteményemben. Nagyon aranyos színe van, olyan igazi barbie rózsaszín. 

Remélem sikerül beszerezni a közeljövőben a kívánságlistás darabjaimat, ha ez így lesz mindenképpen posztolok majd róluk. Ti milyen termékeket használtok? 

Puszi,

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[