Fotó // Feketén, fehéren, - Portré

by - 8/12/2017


Vannak kiszámíthatatlan dolgok az életben. Na jó, talán az egész élet kiszámíthatatlan. Amikor ezek a fotók készültek, totál más volt a terv és a hangulat is. Megszokott helyett kicsit zsémbesebbek, mogorvábbak voltunk mindketten, talán pont ezért törekedtünk minél jobban a tökéletességre.
Tudom, hogy nyár van és nem illik a szisztémába a feketeség, hiszen ilyenkor minden a világos, napsütéses és eszméletlenül csodaszép fotókról szól, azonban amint mondtam ez az egész úgy ahogy volt eltért a megszokott rutintól. A képek azért fekete fehérek, mert a tökéletes Insta-life mögött sincs minden cukormázból.
A pozitívum amit ennek a bejegyzésnek a kapcsán megtanultam az, hogy sosincs veszve semmi. Ha nem jönnek össze a dolgok akkor is törekedni, próbálkozni kell, megszemlélni más-más perspektívából. 

Ez a nap egy outfit fotózásnak indult és látjátok, ez lett a vége. Maximálisan meg vagyok elégedve a képekkel, sok új dolgot próbáltunk ki így portré téren is, például a szűrt fények használatát valamint tükrök elhelyezését. Variáltunk a háttérrel, a múltkori kicsit szürkés hatást eldobva most feketére váltottunk.

Mindig van hova, csak meg kell győznünk magunkat, hogy elinduljunk a megoldás felé. Ne feledjétek, a kezdeti sötétség végével kisüt a fény...Remélem értettétek a bejegyzés lényegét és a képek kifejezték mindazt amit át szerettem volna adni. Mosolyogjatok sokat, legyetek boldogok! 
Ölel,
Laura


You May Also Like

0 megjegyzés