Outfit // Never say never!

by - 8/10/2017


Vannak bizonyos dolgok amelyeket csak erőltetünk, küzdünk de valami mégis úgy akarja, hogy semmiképpen ne jöjjenek össze. Ezeket pedig el kell fogadni ami számomra egy igen nehéz dolog. Ellenem is küzdöttek az erők, el is mesélem tanulságos történetemet... 

Kitartó embernek vallom magam, de a múltkori outfit fotózásunk és az összeállítás amelyet megláttam lelki szemeim előtt még rajtam is kifogott. A bordó romperemet szerettem volna befotózni egy csodálatos, napos délután egy közeli városban. A tökéletesen megálmodott streetstyle outfit azonban nem jött össze. Először túl sötét volt és a helyszín sem illett a kompozícióba, így eldöntöttük Gergővel, hogy ilyet nem tehetünk közzé. Minőségtelen, kész. A második már jól indult, megvolt a ruha és a városkába is eljutottunk, azonban sem SD kártya sem kamera aksi nem volt nálunk. Sad, sad story. A harmadik történetben megpróbáltuk más helyszínen, mondván minek az ha jó az  összeállítás, de olyannyira nem tetszett a végeredmény, hogy azt is elvetettük. Negyedszerre pedig eltűnt a ruha és csak egy héttel később találtam meg rossz helyre pakolva a lakásban.

Ami nem megy azt nem kell erőltetni, ilyen alapon tehát felültem azért a buszra és a 42 fokban kilátogattam a sétáló utcába és a kastély kertbe, mondván, hogy ha a ruha azért nem, a kirándulás és a fotózás sikerüljön valamilyen szinten. 

Nem egy eget megrengető outfitet hoztam nektek mára, de tényleg szívből akartam, hogy sikerüljön. A fotók Szécsényben készültek, aki esetleg nem ismerné a helyet, Nógrád megyében Salgótarján és Balassagyarmat között fekszik. Csodálatos kastélya és várfala van, ezek udvarán pedig fűzfák és egy apró tó. Aki esetleg kirándulni szeretne mindenképp látogassa meg. 
Szerettem volna ha sikerül a másik ruhával, de remélem nem bánjátok ezt a szettet sem. Tanulsága pedig a történetnek, hogy sose adjátok fel. Próbáljátok megtalálni a másik megoldást. Soha ne mondd, hogy soha!

A felsőm egy leheletvékony mintás anyagból készült haspóló, erre a 42 fokra teljes mértékben ideális választás volt. Annyira lenge, hogy nem tapadt rám, nem lett foltos így tényleg tökéletesnek tituláltam. A nadrágom pedig egy igazi csoda! Bershka darab, már nagyon régóta nézegettem amikor is egyszer leárazták, így került a kosaramba. Kényelmes, magas derekú, szinte basic farmer rövidgatyó. A nyakláncom pedig egy kis csoda, annyira a szívemhez nőtt! Köszönöm Csongor!
Ó és az a telefontok! Szerintem magáért beszél, egyszerűen én vagyok egy kiegészítőbe sűrítve.

Nektek hogy tetszik ez az összeállítás? Jártatok már Szécsényben? 
Telefontok // Aliexpress
Short // Bershka

Crop top // NewYorker
Nyaklánc // Aliexpress
Táska // Bershka 

Fotó // Szőke Gergő

Laura
You May Also Like

0 megjegyzés

[