Outfit // Wonder

by - 8/20/2017


Sokan bolondnak tartanak, mert hiszek a csodákban. Hiszem és vallom azt, hogy ha az életünkben valamire szükségünk van és igazán akarjuk akkor megtörténhetnek olyan spontán dolgok amelyek jobbra fordítják a sorsunkat. Ezeket nevezem én csodáknak. Hiszen minden okkal történik és ha nyitott szemmel járunk akkor megtalálhatjuk ezeket az okokat.
Azt vallom, hogy ha valaki tesz valamit az életében - legyen jó vagy rossz - visszafizetődik valamilyen úton s módon. Tehát nem hiába érzed ha segítened kell, ha pedig már benned van ez az érzés ne habozz megtenni. 

Mindenkinek az életében vannak szarabb pillanatok. Elnézést kérek a szóhasználatért, tudjátok, hogy nem szoktam vulgáris kifejezéseket használni, de van az a pont amikor már tényleg muszáj kimondanunk amit gondolunk. Nyomatékosítás.
Tehát mindenkinél vannak ilyenek. Ezeket át kell vészelni és meg kell őrizni bennük a nyugodtságunkat. Adódnak olyan pillanatok amikor viszont el kell fogadnunk a segítséget nyújtó kezet, akkor is ha ezt egyáltalán nem akarjuk megtenni. Nem hiába történik és nem gyengeség megtenni egy ilyen lépést. 

Számomra ez az outfit ma mindennél többet jelent. Bebizonyítja, hogy a szeretet mindennél többet ér és kiutat mutat. Ez a romper az amit nem sikerült befotóznunk már egy ideje, ennek a sikertelenségnek az apropójából készült az előző outfit. Rájöttem az okára. Nem elátkozva volt ez a ruha, nem mi toltuk el. Egyszerűen csak nem így kellett történnie. Meg kellett várnunk a pillanatot amikor ez az egész végbe mehet és így már értem az okot. Hatodszorra fotóztuk be és jelentem, sikerült. Kikerültünk valaminek az aljából. 

Ehhez a csodás lila romperhez a szintén lila / burgundi táskámat párosítottam. Imádom ezt a darabot, pont akkora amekkorára szükségem van, nem nagyobb és nem is kisebb. A cipőm egy csodálatos bőr balerina amit egyszerűen imádok! Kiegészítőként pedig ezt a kis üvegcsés ásványokkal (fluorit) teli nyakláncot választottam a ZenZero-ról.

Imádom ennek a bejegyzésnek a hangulatát, a forgatagot és egyszerűen csak az örömöt amit akkor éreztem. A képek elkészítése közben már tudtam, hogy végre sikerült valamit megcsinálnom ami nyomta a szívemet és ebben segítségemre voltak a barátaim. Ennél szuperebb érzés ritkán van!

Igen, tényleg ilyen eres a lábfejem, nem visszér de kicsit csúnya szegény ... :D 


Romper // H&M
Cipő // F&F
Napszemüveg // Aliexpress
Nyaklánc // ZenZero
Táska // Bershka 
Fotó // Szőke Gergő - Nehéz Orsi 

Kicsit lelkizős lett ez a bejegyzés de ki kellett adnom magamból. Egyszerűen most volt itt az ideje. Remélem tetszett, tiszta szívemből írtam. Rengeteg ölelés,

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[