Fashion // GALLA 2017 / F-W Collection

by - 9/20/2017Egy blogger munkássága során az egyik legszuperebb dolog amikor lehetőség nyílik különlegesebb termékek, ruházati cikkek, kollekciók bemutatására / tesztelésére. 
Nemrégiben megkeresett egy rendkívül minőségi magyar márka a GALLA. Felkínálták, hogy bemutathatom a 2017-es őszi-téli kollekciójuk darabjait, felhasználhatom a képeiket. Mindezekért csak hálás köszönetet tudok mondani! A kollekció a "Jégbezárt csodás világ" címet viseli. 

Kicsit a kollekcióról, tervezőről: 

"A Sarkvidék jeges szépsége és törékeny egysége ihlette meg Galla Zoltán Pétert, hogy 2017. őszi/téli kollekciójában ennek a különleges tájnak a részleteit ruhákba öntse. Megjelennek a hűvösebb színek, a fehér, a kék számos árnyalata, a szinte feketébe hajló mélykék, és az elhagyhatatlan fekete."
"A kollekcióban egyaránt találunk női, férfi és uniszex ruhadarabokat, amelyek az átmeneti időben és a hideg beálltával is kedvelt darabjaink lehetnek."

Maga a márka még igen fiatal de ennek ellenére igazán különleges darabokat gyárt, arculata és a ruhák világa teljes mértékben az én stílusomhoz passzol, szuperül azonosulni tudtam a stílussal, na de lássuk is konkrétan a kollekciót és ezen belül a személyes kedvenceimet. Amint már említettem fent uniszex és kifejezetten férfi ruhadarabok is megtalálhatóak, ezek véleményezésében Geri segítségét kértem.

Elsőként ezt a kabátot mutatnám meg, ez volt az első kép amit megnyitottam és egyből szerelem! ITt már éreztem, ezzel a kollekcióval nem foghatok mellé. Nézzétek ezt a csodás hideg kék színt, a könnyed szabást és ezt a selymes, fényes bársonyos anyagot! Annyira furcsa, annyira tetszik! (Mentségemre szóljon, anyag leírásban nem vagyok túl jó, nézzétek el nekem :) )


Szintén kabát habár most a férfi kollekcióhoz evezünk. Én női szemmel kedvelem ezt a kabátot, szerintem szuper outfiteket lehetne kihozni belőle. Gerinek is határozottan tetszik, stílusosnak találjuk. 


Ismét egy szerintem szuper darab a férfi kollekcióból. Csodálatos szín, tetszik, hogy nem egy élére vasalt, erős, markáns szabás. Számomra inkább könnyedséget de mégis eleganciát sugároz a férfi kollekció, de ebben az ingben főként a szín és a gallér különlegessége volt megnyerő számomra. 


Egy táskára esett a sor. Geri régóta szeretett volna már egy divatos fekete hátizsákot, én pedig személy szerint szeretem ha a táskám minőségi / tervezői darab, még jobban ha esetleg magyar márka kínálatából van. Stílusos, az idei év egyébként is a hátizsákoké!


Említésem a férfi kollekcióról itt véget is ér, a többi csodálatos darabot megtekinthetitek a GALLA oldalán, addig is nézegessünk még pár női ruhát. Az alábbi a különleges fodrok miatt tetszett meg, szerintem érdekes ez a feles, átlós amolyan tóga szerű megoldás. A színről nem is beszélve...! 


Ezt a ruhát egy kicsit elegánsabb eseménye, estélyen tudnám elképzelni. Imádom a hideg színeket, a fehér bőrömnek talán ezek állnak a legjobban. Mindenképpen szívesen viselném ezt a ruhát, amint látjátok itt is megjelenik ez a kicsit átlós, szabadabb mintázat és szabás. 


Ez a fekete bő, kicsit oversize felső egyszerre basic és egyszerre különleges. Nagyon tetszik!   

A fentebbi férfi kollekciós képeknél láthattátok ennek a kabátnak a párját. Fehérben nekem jobban tetszik, valószínűleg nem véletlen, hogy ez került a női szektorba. Szerintem szuper outfitek sülnének ki belőle... Lányok! Őszinte leszek, nem szoktam látatlanban áradozni a dolgokról de van itt két ruhadarab ami szerelem volt első látásra. Ez a kabát egy igazi csoda! A mintázata, a hideg színek, a csodás oversize szabás, egyszerűen tökéletes mindenhol. Elhiszitek, hogy ennél van még egy darab ami jobban tetszett? Hát lehet ezt még fokozni? 

Jelentem, lehet! Ez a bunda valami TÖKÉLETES! Nem egy hétköznapi darab, az egyetlen a kollekcióból ami nem kékes színt visel. Hideg, púder rózsaszín szín, annyira vagány és annyira extra! Beleszerettem, őszintén kíváncsi vagyok, hol és miként tudom beszerezni, teljes nyertes ez a kabát nálam! Komolyan mondom, csoda, már az outfitet is kitaláltam hozzá... Így van ez ha blogger az ember lánya! 

Csupán annyit tudok mondani erről a kollekcióról, hogy teljes mértékben megtalálta az arany középutat az extra és az utcán hordható, hétköznapi viseletek között. A hideg színek és a különleges "szabálytalan" de mégis tökéletes mintázat adja az egésznek a hangulatát. Ha a fentebb látható darabokon kívül végig böngésszük a teljes kollekciót láthatjuk, hogy megjelenik benne a különlegesség, áttetszőség és egyfajta törékenység is. Kifinomult, elegáns.

Valószínűleg a véleményemhez nagyban hozzájárult, hogy a koncepció teljes mértékben illik a stílusomhoz. Remélem részletes bemutatót adtam és kicsit közelebb hoztam ezt a végtelenül különleges magyar márkát. Ti mit gondoltok erről a kollekcióról? 

Köszönöm a GALLA csapatának a lehetőséget és a fotókat! 

Ölel,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[