Örömhír // Cosmpolitan Blogger Day 2017

by - 9/21/2017

Drágáim! Ritkán szoktam megosztani ilyen kevés időközzel bejegyzéseket a blogon, de ezt a jó hírt feltétlenül el kell újságolnom nektek! Képzeljétek, jelöltek engem a Cosmopolitan Blogger Award - Az év feltörekvő bloggere kategóriában! 

Ennél szuperebb elismerést eddig még sosem kaptam, ez az első, hogy a blog valamiféle versenyben vegyen részt. Na de egy kis mese következik a benevezésemről. Tavaly már jártam ezen az eseményen, rendkívül nívós és határozottan minőségi szervezést és rendezvényt láthattam. Amikor az előadóban átadták a díjakat elhatároztam, megpróbálom és benevezek a következőre én is. 
Akkor még a Couture csak egy homályos paca volt, hiszen névváltoztatásból álltunk talpra, aki azóta követ tudhatja milyen nehéz időszak volt ez. Nem volt épkézláb a blog így inkább be sem neveztem, de gondolatban már egy évvel előrébb jártam. 
Szeptember első hetében adtam le a nevezésemet, feltörekvő blogger kategóriában indultam, hiszen ez állt legközelebb a profilomhoz és a jelenlegi tudásomhoz. Álmaimban sem képzeltem, hogy ez az egész majd beteljesül, hiszen tényleg az esélytelenek nyugalmával indultam. A rövid ismertető leadása után pedig vártam szeptember 18-ra, hogy megtekintsem a nevezések eredményét. 


A Cosmopolitan oldalán azonban nem volt fenn a bejegyzés, emiatt izgultam át pár napot, a barátaim és én is rendszeresen frissítgettük, nézegettük az oldalt, kérdezősködtem a blogger csoportokban és igazából csak beteges izgalommal vártam. Már-már elengedve a tényt, hogy ez az egész megtörténhet, a mai nap egy étteremben kattintottam a cosmo oldalára ahol megpillantottam a fejemet a jelöltek között. Gondolhatjátok milyen nehéz volt megállni a sikítozást és sírást! 

A hír szétkürtölése után a barátaim mind szavazni mentek, ugyanis közönség díjat is lehet nyerni. Ezt mindenki megnyerheti aki a nevezett kategória döntősei közé került. 
Arra kérlek benneteket, ha tetszik a Couture, a munkám, a stílusom vagy csak szimplán szeretitek ezt a blogot akkor szavazzatok rám IDE kattintva. Csodálatos érzés, köszönöm mindenkinek előre is aki fáradozik ezért, remélem tudunk találkozni az eseményen (Tölösi Telekom Konferencia központ - Krisztina körút 55. Október 22, 9:00, jegyet pedig IDE kattintva tudtok vásárolni - beszúrás vége).

Tehát a szavazás menete: Megnyitjátok a linket, kiválasztjátok a Legjobb Blogger kategóriát, megkeresitek az arcomat, kattintotok a karikába és alul kitöltitek a személyes adatokat. A Cosmopolitan pedig boldog 20 éves ;). Külön megköszönöm, ha feliratkoztok, próbálom aktívan kitölteni ezt az egy hónapot, kreatív és érdekes, minőségi bejegyzéseket hozni. Ha tetszik amit művelek kérlek Titeket, nyomjátok meg a jobb oldali kék gombot. Köszönöm mindenkinek aki időt szánt rám valamilyen formában! <3 Remélem ti is örültök velem, nálam hatalmas a boldogság. Találkozzunk ott, addig is sok-sok ölelés,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[