Outfit // La rouge

by - 9/26/2017


Nagyon sok outfit fotózáson vagyunk már túl a blog történelmében. Vegyesen készültek már szuper jó és eszméletlenül rossz képek is. Nyilván amivel nem vagyunk megelégedve azt nem szeretnénk közzétenni a minőségi tartalom értelmében. 
A mai outfit fotózás eszméletlenül viccesre sikeredett. Budapesten a bazilika macskaköves utcáin fotóztunk és szerencsénkre pont a legforgalmasabbat választottuk ki. Rengeteg autó állította meg a folyamatot így néha kicsit mérgesen de odébb álltam. Találkoztunk egy olasz csoporttal akik hatalmas mosollyal figyelték vajon mi fog kisülni ebből, mutatták, hogy tetszik nekik amit csinálunk és ez annyira jól esett! Ritkán fotózunk ennyire forgalmas helyen, hiszen itt a kisvárosban ahol élünk nincsenek turisták vagy forgalmas útszakaszok fényképező emberekkel. Megállt pár ázsiai lány, ők is érdeklődéssel nézték mi történik. Örültem, hogy valami újat tudtunk mutatni és kicsit megszínesítettük a sétájukat, viszont elég frusztrálóan éreztem magam néha. :D Az emberek furcsálló tekintete, a sok impulzus amire figyelni kellett... Hát igen, ilyen ez ha az ember kicsit megpróbál kitörni a komfortzónából. 

Igazából maga a szett is egy nagyon vicces történet, hiszen otthon Geri a szekrényemben megtalálta ezt a cipőt amire meg tudtam volna esküdni, hogy szinte nem is láttam még életemben. Az, hogy a lábamon nem volt az biztos, ideje lett tehát elvinni egy körre. Hihetetlenül kényelmes darab és nagyon tetszik, hogy nem egy snassz fekete vagy fehér sneakerről beszélünk hanem egy kis piros espadrillesről. Ehhez párosítottam az élénk piros, színben passzoló rúzsomat valamint az éppen aktuális piros gél lakkozott körmeimet. A sok vörös - piros részlethez egy visszafogottabb basic színekből álló outfitet választottam és mivel itt az ősz lassacskán, elővettem a legújabb és végre normális bőrdzsekimet is. Nyakláncként pedig a számomra igen fontos és sokszor hordott fluorit üvegcsémet választottam. 

Szerettünk volna kicsit érdekesebb, vadabb, nőiesebb outfitet összeállítani. A helyszín és a hangulat teljes mértékben tökéletes volt így valószínűleg többször hajlunk majd a Budapesten történő fotózások felé. Néha ki kell lépni kicsit, hogy vigyünk valami színeset a jól megszokott dolgokba. Nézzétek meg a képeket, írjátok le a véleményeteket erről a kicsit különlegesebb, vadabb szettről. Izgatottan várom! Nadrág // Bershka
Cipő // Deichmann
Top // H&M
Nyaklánc // ZenZero
Kabát // ZARA
Rúzs // Maybelline 

Laura


You May Also Like

0 megjegyzés