Haul // Őszi Glamour napok 2017

by - 10/15/2017


Az idei Glamour napok is csodásan teltek számomra, habár nem sikerült mindent beszereznem amit szerettem volna. 
A kuponos napok nálam egyenlőek azzal, hogy családilag felugrunk Budapestre vásárolni. A szuper programok és akciók mellett azért szeretek benézni olyan boltokba is ahol nincsen kuponos akció. Talán ezért történt az, hogy ebben a haul bejegyzésben csak pár ruhadarab lesz kuponos üzletből. (Komolyan, miért nincsen a ZARA és Bershka is a kuponos boltok között? :((  )

Főként próbáltam a szépségápolási, fürdőszobai vonalra koncentrálni, elsőként felhasználtam a Colgate fogkrémes kuponját majd a kedvenc Rexona izzadásgátlómat is beszereztem, szigorúan a világos zöldet, a többinek eszméletlenül kellemetlen illata van! Beszereztem még egy fújós verziót a Dove új illatából, körtés - aloe vera illatú. Furcsa kombináció de kellemesen frissítő, édeskés illatot kaphatunk. 


Sminkeket is vásároltam, ha már DM akkor feltétlenül megnéztem a L'Oreal standját ahol könnyes búcsút vettem a régi, örök favorit So Couture spirálomtól és engedtem, hogy átvegye a helyét az új L'Oreal - Baby Roll spirál. Eszméletlenül szép a csomagolása, kicsit nagyobb, kerek keféje van. Szerintem szuper, kicsit sok festéket vesz fel de ez könnyen korrigálható, hosszú és dús pillákat csinál.
A DM saját márkás termékeinél most 50% leárazás van a kijelölt termékekre. Ide sem volt kupon de megérte körbejárni. Pont most fogyott ki a púderem így nem ártott utánpótlást szerezni belőle. A Trend It UP - Skin Supreme kompakt púderét használom, csodálatos matt hatást ér el az arcomon és a hozzá mellékelt kis szivacs sem használhatatlan, sőt! Örülök, hogy megtaláltam ezt a terméket, meleg szeretettel ajánlom. 

Új korrektort is szerettem volna már kipróbálni, így került a kosaramba a sokak által ismert és szeretett Maybelline - Fit me! korrektorja is. 15-ös színben használom, brutál jó a fedése! Még nem használtam túl sokszor, szeretném még tesztelgetni de eddig meg vagyok elégedve vele. 
Régóta kinéztem már egy szemöldök fixáló zselét is, a s-he kuponja pedig pont tökéletesnek bizonyult erre. Egy átlátszó s-he szemöldök zselével tértem haza ami teljesíti a dolgát. Egyetlen de elég szembetűnő hibája, hogy nagyon hamar elszíneződik így kicsit undi színe lesz de a hatása kifogástalan így eltekintek ettől a kis bakitól. 


Ruhák terén sem vittem túlzásba, a kedvenc üzletembe a Bershkába sajnos nincs kupon, ettől függetlenül benéztem és találtam egy csodás, rendkívül puha rózsaszín pulcsit valamint egy színben megegyező pólót. 
A ZARA-ba beszabadulva szinte megcsapta a szememet ez a csodálatos mom-jeans amivel hamarosan outfitet is láthattok. A szemfülesebbek már láthatták Instagramon  a képeket, de nem lövöm le a poént. 


Két ruhadarabot viszont a C&A kupon segítségével szereztem be. Anyukámnak nagyon megtetszett ez a pillangós sál így elhoztam neki. :)


A másik darab egy kicsit különlegesebb nadrág volt, egy kosztüm / szövetnadrágot vettem. Fekete, vékony fehér csíkokkal és zsebekkel van ellátva, boka felett ér véget. Szintén látható lesz majd egy outfitben de ezt sem szeretném előre megmutatni, csupán egy kiragadott képet mutatok amin láthatjátok milyen felvéve. Kapott hideget és meleget de rendkívül kényelmes, hanyag elegancia hatást ad. 
Ezeket vásároltam én a Glamour napokon, kövessetek Instagramon még több kis kulissza fotóért, valamint szurkoljatok nekem a Cosmopolitan versenyén! Ennek apropójából aki szeretne fel is iratkozhat itt a jobb oldali sávban a kék gombot megnyomva, igazán sokat jelentene! Puszi,
Laura 

You May Also Like

0 megjegyzés

[