Outfit // My mama don't like you...

by - 10/19/2017


Kicsit érdekes ez az összeállítás így október közepén, hiszen nem igazán az a tipikus őszi fajta. Igazából ebben talán sosem voltam olyan jó, egyszerűen ahogy hidegebbé válik az idő úgy fogy az ihlet is outfit posztok terén. 
A mai bejegyzésem igazából egy tökéletes véletlen miatt készült, hiszen a hétvégén nadrágot akartam vásárolni. Tény, hogy nem ilyen volt eltervezve, de tudjátok, van az a pillanat amikor beléptek egy üzletbe és egyszerűen ott van az A ruhadarab (igen, szigorúan nagybetűvel), egyszerűen megérzitek, hogy pont ilyet kerestetek, színben, méretben passzol és szükségetek is van rá. Számomra ezek a vásárlások hatalmas flow érzést váltanak ki, így elhoztam ezt a kicsit különlegesebb mom jeanst. Mostanában ismét divatját éli ez a nyolcvanas, kilencvenes évek stílus, számomra a jó öreg Adidas Superstar, a vastag, kicsit bővebb, magas derekú farmerek egyszerűen az örök divat darabjai. 
Nem akartam túltolni ezt az outfitet, így hát nem is készültem sok mindennel. A farmeremet szeretném csupán bemutatni, a pólóm pedig egy kicsit szarkasztikusabb humorú felirattal van ellátva. Ehhez a halvány rózsaszín színhez párosítottam a tökéletesen passzoló álom táskácskámat valamint a már fentebb említett superstar cipellőmet. Nálam teljes az összkép, tökéletesen kényelmes ez a farmer, vastag és minőségi anyagú, nem szorít és nem tapad. Anyukám is imádta az ilyen nadrágokat amikor fiatal lány volt, így hát végképp kijelenthetem, nekem ez tényleg egy mom jeans! :D Pacsi anyu! 

Annyit elárulok, hogy számomra ez egy igazán furcsa darab, hiszen nem nagyon szeretem a bő farmereket, a két lábszár susogásától a hátamon futkos a hideg, de ez egyszerűen minden pénzt megért. Merjetek kipróbálni újdonságokat, hiszen így fejlődik a stílusotok. 


Jeans // ZARA
Póló // Bershka
Cipő // Pig shoes


Köszönöm a szépséges hátteret Geri nagyszüleinek! <3 

Nektek van mom jeansetek? Ha tetszett a bejegyzés ne felejtsetek el feliratkozni. <3

Puszi,
Laura


You May Also Like

0 megjegyzés

[