Outfit // Szeptember végén..

by - 9/28/2017


"Még nyílnak a völgyben a kerti virágok
Még zöldel a nyárfa az ablak előtt,
De látod amottan a téli világot? 
Már hó takará el a bérci tetőt."

Szerintem mindenkinek ismerős a fentebb olvasható Petőfi vers. Szeptember végén, találó cím egy szeptember végén készült outfithez, (habár már beléptünk október első hetébe). Maga a vers kifejezi az érzést amit a mai összeállítás tud érzékeltetni, hiszen még egy kicsit nyári, egy kicsit lengébb de már előjönnek az igazi ősziesebb, hidegebb időre használatos ruhadarabok is.
Az ősz számomra egyenlő a melankolikus hangulattal. Az estéim nagy részét a pink pokrócomba bebugyolálva egy forró citromos teával a kezemben és sok-sok gyertyával körülvéve töltöm. Szeretem az őszt, egyetlen hátránya talán, hogy egyre kevesebb outfitet tudok összeállítani, pláne ha hidegebb lesz és előkerülnek a jól bevált vastag kabátjaim.
A mai bejegyzésben mégis próbáltam valami újat, hangulatosat és kicsit vintage hatásút mutatni. Nemrég beszereztem egy khaki, kicsit military stílusú átmeneti kabátot, hiszen már nem elég csak egy pulóverben elindulni otthonról. Ezt a darabot a farmer kabátom helyett használom amit sajnálatos módon kezdek kinőni, így ideje lesz egy új után nézni már (igazából nem hiszem, hogy olyan jól állnak nekem a farmer kabik... ).
A kabát mellé egy nagyon-nagyon hangulatos vintage hatású lilás-zöldes sálat használtam, hiszen kicsit ellensúlyozza a kabát vékonyságát, mégis csak hideg van már reggelente. Geritől kaptam a sálat, ő is és én is hihetetlenül imádjuk!
Ezek mellé egy hosszú ujjú oversized inget és egy teljesen basic fekete nadrágot választottam. A különlegesség még a zoknimnál rejlik. Személy szerint én imádom ezt a típust, habár a lyukacsossága miatt elég hideg már, kiegészítő darabnak szerintem nagyon jól nézett ki az összeállítás mellé és amikor a szettet fotóztuk még nem volt olyan hűvös mint jelenleg. (Ha tehetitek szerintem bokacsizmával vegyétek fel, hiszen kezd hidegebbre fordulni az idő).
Szót kell ejtenem még a rúzsomról, ugyanis megtaláltam az igazi, őszi barnás rúzsomat ami suliképes is, hiszen a kedvenc bogyó színű burgundi rúzsomat nem hordhatom iskolába (erős smink kategória...). Tehát ez a barnás darab az egyik legszuperebb választásom volt szeptemberben!

Mindezen bakik ellenére szerintem egy nagyon szuper átmeneti szettet sikerült összeállítanom, írjátok meg kommentben Nektek hogyan tetszett. 

Kabát // H&M
Sál // Geri nagypapája <3 (hasonlót láttam a H&M férfi részlegén)
Ing // Bershka
Nadrág // Bershka
Rúzs // Trend It Up #400 Matte
Zokni // Tezenis
Cipő // Deichmann 

Fotó // Szőke Gergő


Ha tetszett ne felejtsetek el feliratkozni! 
Sok puszi,


Laura

You May Also Like

0 megjegyzés