Személyes // Cosmopolitan Blogger Day 2017 - Összefoglaló

by - 10/23/2017


Október 22-én ismét megrendezésre került a Cosmopolitan által szervezett Blogger Day - Blogger Award esemény, amint már említettem egy korábbi bejegyzésemben, én is shortlistes voltam, jelöltek " Az év feltörekvő bloggere" kategóriában. 
Maga az esemény számomra vegyes érzelmekkel zárult, de ne ugorjunk ennyire előre, kezdem a mesémet az odautazásunk elejéről.


Reggel kiderült, hogy nem indult az a busz amivel mi utaztunk volna így Vácra mentünk busszal, ami olyan lassú volt, hogy lekéstük a vonatot. Fél óra múlva jött szerencsére a következő, ezzel vonattal mentünk végül. Késésben voltunk, szerettem volna reggelizni és kávézni még egyet mielőtt Budára megyünk, de erre a fél óra mínusz miatt már nem volt lehetőség. 

Metróztunk egy párat majd a Déliből elkeveredtünk valahogyan a Krisztina körút 55-be. Amint beléptem már láttam, tökéletes a design és rengeteg az ember, blogger. Ruhatár idén is volt, valamint reggelit is hoztak aminek nálam szerintem senki sem örült jobban. A kávét a Coffee Vergano biztosította egész nap, minőségi, olasz kávéjuk volt. 
A kis péksütim és Mizo kakaóm elfogyasztása után körbejártam a standokat és beszélgettem pár ismerős lánnyal. Fotók készültek, kipróbáltam a Chloé új illatát, leadtam a jelentkezésemet pár játékra és felirattam az emailemet, hátha megtalálnak a későbbiekben együttműködésre. 10:00-kor elkezdődtek az előadások, egészen 13:00-ig bent ültünk, hallgattuk a különböző marketing, PR és kerekasztal beszélgetéseket. A délelőtti program zárása volt a Blogger Award díjak kisorsolása. 
Nem nyertünk, természetesen én számítottam erre valamilyen szinten, azért megérintett így tényleg vegyesek az érzelmeim. Gratulálok a Blogozine blognak és bloggerinájának, elhiszem milyen sokat jelenthez ez az elismerés.


Szuper érzés volt már látni az arcomat és a Couture-t ahogy ott virít fenn az öt shortlistes között, ahogy felolvasták a nevemet mint jelölt. Semmivel sem cserélném el az érzést. Csalódott nem vagyok, hiszen tudom, hogy az elmúlt egy évben a lelkemet kitettem, amióta pedig jelöltek még inkább próbálkoztam a lehető legjobb formámat nyújtani. A barátaim mind-mind büszkék rám, ez számomra már fél siker, legközelebb pedig Az év fashion bloggeréért szeretnék majd harcba szállni... (már ha ebben egyáltalán esélyem lesz :D ). 

Sokan gratuláltak, megismertem pár új embert, találkoztam ismerősökkel ( innen is puszi Manuéla! <3 ) és beszélgettem pár márka/cég vezetőjével is. Egy pici nyereményjátékon kisorsoltak, egy kis csomag Maybelline terméket nyertem amiből a közeljövőben sminkes bejegyzést láthattok (amint sikerül minőségien befotóznunk Gergővel). Lerajzoltak, készült palacsinta az arcomról, ugráltam trambulinon, kisminkeltek a Lancome termékeivel és megcsinálták a hajamat is. A reggeli és az ebéd ismét tökéletes volt, elsőként zöldfűszeres- garnélás sütőtök krémlevest, majd tonhalas zöldséges rizst ettem sertésszűzzel és ilyen pici kolbászkához hasonló stickekkel amikről fogalmam sincs hogy mi a pontos nevük, azt hiszem kacsából készültek. :D Emellé padlizsánkrémet választottunk Gerivel, valamint pirított makrélás céklasalátát és meggyes-kacsamájas-bulguros szószt (?). Ezeket hosszabb volt leírni mint megenni, tényleg mennyei ételeket tálaltak elénk!


Visszatérve az előadásokhoz, nálam egyértelműen Rubint Rékáék nyertek, őszintén beszéltek a médiáról, az árnyoldaláról és arról, mit adott az életükhöz (az első 5 perces tornáról nem is beszélve... :) ). A másik kedvenc a L'Oreal marketing előadása volt, Erzsi a sztármacska valamint Pamkutyáék és a retorika tanár is igazán érdekesen hatott. Amit tényleg itt a Blogger Day-en tanultam, az az, hogy érdemes saját magunktól megkeresni a márkákat, esetleg készíteni egy kis portfóliót, de megválogatni, hogy kikkel kollaborálunk. Ha bloggerként olvasod most ezt a posztot, talán ennyit tudok tanácsolni és mondani neked az új ismereteimből. 

Remélem át tudtam adni valamelyest ezt az érzést, a forgatagot és a boldogságot amit a Couture nevezése adott. Jövőre remélem többetekkel találkozok majd! Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy gondolt, szavazott rám, szurkolt nekem. Mindennél többet értek! Én pedig igyekszem belevetni magam a Couture munkálataiba, ennél is keményebben és odaadóbban dolgozni. 

Sok-sok szeretettel, 
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[