Smink // Diana

by - 11/02/2017


Nagyon ritkán próbálkozok meg sminkes bejegyzéssel, hiszen még nem tapasztaltuk ki Gergővel a helyszínt ahol a legjobban befotózható ez a típus, a kameránk pedig még mindig kicsit kezdetleges ahhoz, hogy megfelelően és élethűen visszaadja a színeket. Utómunkával persze minden helyrehozható, próbálkoztam én is, de a mai sminkem csillogó árnyalata szabad szemmel még erőteljesebb. 
Mindezek ellenére törekszünk minőségit nyújtani mivel szeretném ha többször megjelenne a blogon a sminkes vonal. Gyakorlással pedig biztosan sikerül picit komolyabbra fordítani ezt az egészet. 
Kicsit azért beszéljünk a mára elkészített sminkről is. Egyáltalán nem őszies színek, nem jelenik meg benne az arany vagy a burgundi, talán nem is állnak nekem ezek annyira jól. Tesztelés alatt vagyok még a sötétebb színekkel, ebben a bejegyzésben pedig egy mindennap viselhető, rózsaszín alapú sminket szeretnék bemutatni amelyet drága Dia barátnőm inspirált. <3 (Na vajon honnan a cím? :D )

Első lépésként hidratálót vittem fel, jelenleg az Yves Rocher Sensitive Vegetal hidratáló arckrém kis mintáját próbálgatom. Vizes állagú, könnyen beszívódik, smink alá tökéletes hiszen nekem rendkívül száraz bőröm van. 

Első lépésként színkorrekciós korrektort vittem fel, a jól bevált Catrice termékeket használva.
Alapozás következik, a Maybelline Fit Me termékét használom a #110 árnyalatban. Régóta szemeztem már a drogériákban ezzel a darabbal, fedésben pont annyi amennyit én szeretnék, építhető, púderes matt finishű. A csomagolása nem a legjobb, valamint inkább olajos vagy normál bőrűeknek ajánlom, a púderes hatás miatt kissé szárít. 

Szem alá szintén Catrice korrektor került, Camouflage Liquid névvel a 010 Porcelain  árnyalatban. Erre a területre nagyon szeretem a világosabb termékeket, míg bőrhibákra most a Maybelline Fit Me korrektoromat használtam (#15). Púdert az arcom egész területére felvittem, kedvelem a teljes, matt hatást. A Trend It Up Skin Supreme kompakt púderét használtam (020 beige árnyalat). 

A szemöldökömet szerettem volna minél természetesebben formázni és a napokban elkevertem a szemöldökceruzámat, így egy last minute darabbal ügyeskedem most. A Trend It Up vízálló ceruzáját alkalmaztam, sajnos kissé barnás ez az árnyalat de még mindig jobb így mint szemöldök nélkül. Óvatosan, nagyon erős és éles vonalat lehet húzni ha nem figyelünk, egyébként ajánlom a terméket, tartós és dús szemöldököt lehet elérni vele. 
Pirosító és highlighter is felkerült az arcomra, az essence pirosító palettáját valamint a Maybelline Master Strobing liquidjét használtam egy kis ragyogásért. Tök jól működik úgy is, ha belekeveritek az alapozóba, egységes és egészséges fényt tud adni az olyan fakó bőrűeknek mint én. 

A szememre a Lovely Nude palettámmal készítettem egy kis szösszenetet, elsőként alapnak használtam a fentebb említett folyékony korrektoromat, majd a paletta első, fehér színét vittem fel. Arra az ötödik, csillámos rózsaszín szemhéjpúdert, szemzugba pedig ismét az egyes színt. A különlegesség pedig abban rejlik, hogy egy vékony, rózsaszín tusvonalat húztam a szempilláim tövébe az essence 08 árnyalatú szájceruzájának segítségével. Dia magadra ismersz? 

A pilláimra a Maybelline Lash Sensational terméke, az ajkaimra pedig a Lovely K-lips kollekció Sweety árnyalata került. 

Remélem tetszett ez a bejegyzés, szívesen várom a véleményeket, jelezzétek, hogy legyen-e még ilyen itt a Couture-ön. 

Puszi,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[