Outfit // C'est la Couture

by - 11/24/2017


A mai összeállítás kétség kívül az egyik legjobb outfit lett amit valaha készítettünk. Pár héttel ezelőtt egy nyereményjáték keretén belül kaptam ezt a ruhát a magyar Helga Toth márkától és amint kibontottam megdobbant a szívem, hiszen tudtam, hogy ezzel a darabbal hozzájárultunk a magyar divathoz, valamint már előre láttam a szettet. 
Gerinek először nem nagyon jött be, de ahogy dolgoztunk egyre inkább megbarátkozott ezzel a ruhával. Tényleg kissé furcsa, de határozottan különleges, egyedi darab a ruhatáramban. Egyszerre laza és elegáns, extra is. Ha tudnátok mennyit reménykedtem, hogy jó legyen a méret! 

Az egész érdekességét és minimalizmusát szerettem volna megkoronázni valami még furcsábbal, így került a fejemre ez a svájci sapka. Meghatározó szerepet tulajdonítok neki, eszmei értékeket is képvisel, valamint a hab ennek az outfitnek a tortáján. 
Utolsó lépésként pedig egy vörös rúzs és a csodálatos kis fém karkötőm eBay országból. Szerintem ez a szett kellően extra, de ezzel párhuzamosan elegáns és különleges is lett. Szeretem az ilyen rendhagyó darabokat, kell egy kis frissítés néha! 

A képek is változtak, észrevehettek egy kis (igazából hatalmas) minőségi javulást. Aki követ Instán már láthatta, hogy új családtag lép be a Couture életébe karácsony napján, addig nem mutathatok még semmit belőle... legyen meglepetés! Annyit megsúgok, a neve János. :D 


Sapka // Nagymamám <3 ( Auchan )
Ruha // Helga Toth
Harisnya // Esmara - Lidl 
Csizma // H&M
Karkötő // LINK
Rúzs // Maybelline - Red sunset
Fotó // Szőke Gergő - Nehéz Orsolya


Teljes mértékben a személyiségemet tükrözi ez a szett. Ez a kicsit furcsa, tökéletlen, elegáns de mégis laza ruha képviseli mindazt amit én is szeretnék átadni itt a blogon. Kiléptem a komfortzónámból. Ez vagyok én, ez a Couture. 

Szeretettel,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés