Outfit // Lust for Life

by - 11/05/2017
Aláfestő zene ITT

Ahogy elnézem a mostanában divatos outfit/look bejegyzéseket tudom, hogy a helyszín megválasztását nem igazán jól, profin csinálom, hiszen mostanában inkább a streetstyle fotók kerülnek terítékre. Egyszerűen a stílusom és a személyiségem diktálja a természet közeli helyeket, szerintem éppen olyan jól mutathat egy kis erdő, dombocska és gyönyörű virágok a képeken mint ahogyan egy nagyváros forgalmas utcái. 
A másik érvem még, hogy hihetetlenül könnyű ilyen környezetben inspirálódni és fotózni is. Nincsenek hangos tényezők, emberek akik bele-bele járkálnak a képekbe, nincsenek autók. Csak a természet és mi ketten Gerivel. 
Szeretek így dolgozni és remélem, hogy nem csökkent az összeállított szettek értékén. 

Ahogyan említettem, rendkívül inspiráló tud lenni egy ilyen kis kiruccanás, láthatjátok fentebb és a lenti eredeti képen is ezt a csodálatos naplementét amit szerencsénk volt végignézni. Megszínesítette a képeket, különleges hangulatot adott. 
A másik összetevő ehhez a bejegyzéshez a természeten és a ruhákon kívül kétség kívül Lana Del Rey volt. Eszméletlen a hangja és a zenéje is! Olyan különleges hangulatot áraszt, tökéletesen mély és melankolikus. Talán az ő számaira szeretek a legjobban posztokat és képeket szerkeszteni. Tökéletes kísérője a munkámnak, mindenképpen hallgassátok meg a zenét amit fentebb belinkeltem mint aláfestő. 

Természetesen a ruhámról is szeretnék beszélni, szerintem tökéletesen passzolt a pulcsim színe a naplementéhez, örömmel néztem a kis harmóniát amit alkottak. A felirata és a színe tetszett meg a legjobban, a fazonja pedig számomra azért különleges, mert nem vagyok az a nagy pulcsis-sapkás lány. Ha már sapka akkor a jó öreg szürke sapimat is felvettem mellé, így lett teljes a szett. A kedvenc fekete bokacsizmámmal és egyszerű farmerrel párosítottam.

Szeretem ha ősszel elég csak egy vastag, meleg pulcsit felkapni és már indulhatunk is, habár már kezd elmúlni az ilyen jó, napos időjárás. Addig használjátok ki ezt a kis trükköt amíg nincsen nagyon hideg, talán még egy pár esélyetek lesz rá idén. 


Sapka // H&M
Pulcsi // C&A
Nadrág // Bershka
Csizma // H&M 


Mit gondoltok erről a bejegyzésről? 

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés